VAŽAN DAN

Kate Middleton očarala odabirom stajlinga za predstavljanje svog prvog kraljevskog portreta

23.06.2022 u 18:44

Bionic
Reading

Na predstavljanju svog prvog službenog portreta u regiji Cambridgeshire te istoimenom gradu, baš onome po kojem nose svoje kraljevske titule, princ William i Kate Middleton pojavili su se uzbuđeni i sretni. Kao i uvijek najviše je pažnje na sebe privukla vojvotkinja Kate, odabravši još jedan sjajan stajling

Službeno je predstavljen prvi portret kraljevskog para princ Williama i Kate Middleton, u muzeju Fitzwilliam smještenom u sklopu Sveučilišta Cambridge, u gradu Cambridge. Vojvode koji nose titulu spomenutog gradića, pojavili su se na službenoj dužnosti te još jednom pokazali svoju sofisticiranost i eleganciju.

Posebno je očarala 40-godišnja vojvotkinja Kate koja je za ovu prigodu odabrala sjajan dnevni look, dostojan kraljevske dame. Na sebi je imala opuštenu cvjetnu haljinu midi duljine u nježnim tonovima koju je stilizirala nježno plavim laganim kaputom te torbicom i cipelama u nešto tamnijoj nijansi iste boje.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Zanimljivo je da portret zapravo slavi modni stil lijepe vojvotkinje, a umjetnik Jamie Coreth potpisuje ovo maestralno djelo. Supruga britanskog princa na sebi je prilikom poziranja nosila zelenu haljinu The Vampire's Wife i Manolo Blahnik zelene cipele.

'Bila mi je najveća privilegija u životu što sam izabran da naslikam ovu sliku', rekao je Coreth pa dodao: 'Želio sam prikazati Njihova Kraljevska Visočanstva na način u kojem su djelovali opušteno i pristupačno, kao i elegantno i dostojanstveno'.