PREMA VANITY FAIRU

Kate Middleton najbolje odjevena u ovoj godini!

01.08.2012 u 08:58

Bionic
Reading

Popis najbolje odjevenih osoba u 2012. godini Vanity Faira bit će objavljen u rujanskom izdanju poznatoga magazina, a naslovnicu će krasiti upravo nasmiješena vojvotkinja od Cambridgea

Vojvotkinja od Cambridgea zasjela je na vrh međunarodnog popisa najbolje odjevenih osoba prema Vanity Fairu. Zgodnoj Kate to je već pošlo za rukom i u drugimmagazinima poput Peoplea i Harper's Bazaara. Očito je nova članica kraljevske obitelji svojim stilom pokorila cijeli svijet.


Popis najbolje odjevenih osoba u 2012. godini Vanity Faira bit će objavljen u rujanskom izdanju poznatoga magazina, a naslovnicu će krasiti upravo nasmiješena vojvotkinja od Cambridgea.

Kako navode u Vanity Fairu, Kate je jedna od modno najutjecajnijih osoba na svijetu, a veliki plus donio joj je njezin lokalpatriotizam, odnosno odabir britanskih
dizajnera poput Alexandera McQueena, Alice Temperley i Matthewa Williamsona.

Otkako se pojavila u javnosti, mediji ne prestaju pratiti odabir odjeće vojvotkinje od Cambridgea. Budući da je zbog toga dobivala uglavnom pohvale, nije čudno što ju je poznati Vanity Fair proglasio najbolje odjevenom osobom u ovoj godini.

Kate nije jedina od članova kraljevske obitelji koja se našla na popisu najbolje odjevenih osoba. Našao se tu i princ Harry, kao i Charlotte Casiraghi koja potječe od kraljevske loze u Monacu.

Na popisu najbolje odjevenih Vanity Faira nalaze se još i mnoga druga poznata imena poput Colina Firtha i njegove supruge Livije koja uvijek odabire ekološki osviještene dizajnere te mlade glumice Diane Kruger koja se također može pohvaliti istančanim modnim ukusom.