NAKON ROMANTIČNOG VIKENDA

Kate Middleton je trudna?

06.09.2012 u 09:55

Bionic
Reading

Vojvotkinja od Cambridgeda Kate Middleton navodno je trudna te očekuje svoje prvo dijete s princom Williamom

Kako piše Showbizspy, šuška se kako je Kate Middleton u drugome stanju sa svojim suprugom, princom Williamom, a ta vijest razveselila je, kako buduće roditelje, tako i njihove brojne obožavatelje. Par, kako se od sada pisalo, već dulje vremena pokušava dobiti dijete, a sada kada su saznali sretnu vijest, njihovoj sreći nema kraja.

Kateini prijatelji tvrde kako je ona uvjerena da je trudna, no tu sretnu vijest Kate i William još drže u tajnosti, ali činjenica je da su jednostavno presretni, piše Celebitchy te dodaje kako su Kate i William dijete najvjerojatnije začeli tijekom romantičnog odmora na posjedu u Walesu na koji su se zaputili odmah nakon završetka Olimpijskih igara u Londonu.
Kate je navodno trudna tek nekoliko tjedana te par čeka pravo vrijeme kako bi javnost o tom sretno događaju i službeno obavijestio. Tu vijest će objaviti kraljevska služba za odnose s javnošću, no tek kada kraljevski genekolog potvrdi trudnoću.

Kako piše Showbizspy, par već duže vrijeme pokušava dobiti dijete, a ova nagađanja dodatno pojačava i posljednji intervju princa Williama u kojemu nije želio potvrditi, ali niti negirati glasine o trudnoći. 'Ništa nećete izvući iz mene, usta su mi čvrsto zatvorena. No, činjenica je da i Catherine i ja silno želimo obitelj te se jako veselimo obiteljskom životu', nedavno je rekao princ William novinarki Kate Couric.

Osim toga, izvori bliski paru otkrili su kako Kate i William nemaju kućnu pomoćnicu, kuhara ni stilista te da pokušavaju živjeti 'normalnim' životom, a Kate Williama često obraduje jelom koje je skuhala prema majčinom receptu.