kultni model

Kate Middleton izgleda sjajno u Chanelu: Ona je kraljica elegancije, a dokazala je to i luksuznim sakoom koji baš nikada ne izlazi iz mode

13.10.2022 u 17:21

Bionic
Reading

Princ i princeza od Walesa stigli su u Copper Box Arenu u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u istočnom Londonu kako bi sudjelovali u proslavi 10. godišnjice sportske dobrotvorne organizacije, a tom prilikom Kate je izgledala besprijekorno u kraljevski plavom sako za čiji je dizajn zaslužna prestižna modna kuća Chanel

Princ William i Kate Middleton posjetili su nekadašnje mjesto održavanja Olimpijskih igara Londonu 2012. kako bi proslavili 10. godišnjicu dobrotvorne sportske organizacije. Kraljevski par stigao je u Copper Box Arenu u Olimpijskom parku kraljice Elizabete u istočnom Londonu kako bi sudjelovali su u događaju s nezavisnom dobrotvornom organizacijom Coach Core, koju je pokrenula njihova orgaizacija Royal Foundation. Osnovana iste godine kada su se Olimpijske i Paraolimpijske igre održavale Londonu kako bi doprinijele nasljeđu ideala i kao odgovor na nerede u Londonu.

Za ovu prigodu Kate je po pitanju stajlinga zaigrala ne nepogrešivu kartu luksuzne elegancije i posegnula za kultni modnim komadom koji doista govori sam za sebe. Vintge sako s potpisom Chanela jedan je od onih modnih komada koji baš nikada ne izlazi iz mode, vječan je, nepogrešivo elegantna i odolijeva svim trendovima. Chanelov sako od tvida Kate je ovog puta pokazala u kraljevski plavoj boji i postigla doista kraljevski stajling.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Ormar princeze od Walesa opskrbljen je impresivnim asortimanom brendova, od Zare do Alexandera McQueena. Iako za ležernije izlaske često preferira modne komad iz high street dućana, Kate je danas zablistala u luksuznom sakou s potpisom Chanela.

Ovaj originalni dizajn koji datira iz 1995. izrađen je od tvida, a Kate je posegnula za primjerkom u upečatljivoj kobaltno plavoj boji. Prekrasni sako je imao sve klasične odlike Chanel sakoa - klasične revere s urezima, prednju stranu s dvostrukim kopčanjem i gumbe s utisnutim CC-logotipom, koji omogućuju trenutno prepoznavanje ovog jedinstvenog odjevnog komada.

Kate je stajling upotpunila klasičnim crnim hlačama širokih nogavica, čizmama na petu i ogrlicom Astley Clarke. Savršena elegancija, bez i jedne mane.

  • +12
Klasični sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije