SKANDALI U 2012.

Kate Middleton i Zagorke u toplesu, Travolta u haljini

27.12.2012 u 12:51

Bionic
Reading

Minula godina obilovala je velikim prekidima, no znatno manje skandalima koji bi nas ostavljali bez daha. Tek pokoji nas je šokirao, a više njih dobro nasmijalo

Kako to već ide u našem žućkastom svijetu, skandali po svjetski i po domaće uglavnom se vrte oko golotinje i seksa. Da 2012. godina nije iznimka, pokazat će ponajveći skandali koji su je obilježili, a koji vrve golim tijelima i preljubima. Šlag na tortu dodaju skandali koje izvlačimo iz rubrike – bizarno. Krenimo od… seksa.

Travoltina 'nježnija' strana

Već godinama se šapuće da je Johnu Travolti, koji je zaluđivao cure, djevojke, žene kao šarmantni Danny Zuko, rasplesani Tony Manero, legendarna rupica na bradi i ostalo, muški spol ljepši spol. No donedavno sve se zaustavljalo na pričama, da bi u 2012. napadi na njegovu 'muškost' krenuli iz svih oružja. Maseri su ga optuživali da ih je pokušao zavesti, iz mraka arhiva izranjale su fotke glumca u ženskoj odjeći, javljali su se ugledni hoteli na čijim ulaznim vratima je prekriženo lice Johna Travolte zbog nabacivanjima njihovim radnicima... da ne nižemo dalje. Neki od njih svoje osobne priče nisu zadržali tek na žutim portalima, već su se u sebi probudili spisateljske crviće, tako da u danima koji slijede možemo očekivati ukoričene napade na ponajboljeg čagera među glumcima.

Princ od skandala usred – seks skandala

Princ Harry k'o od majke rođen

Nije samo Travolta bio uvučen u medijske seks skandale, već mu je društvo na žutim stranicama radio plavokrvni Harry. Veseli princ razuzdao se na tulumu u lasvegaškom hotelu u kojemu uvijek odsjeda. Tulum je danas već poprimio karakteristiku legendarnog, za što su zaslužne Harryjeve gole fotke i dugi jezik kozmetičarke koja je imala čast ljubakati se s princem. Carrie Reichert s princem se ljubila 15-ak minuta, a o svakoj minuti druženja, pardon, ljubljenja pričala dane i tjedne. Kako je Harry i inače poznat po razuzdanosti, ovaj skandal samo je malko potresao njegovog oca i okrunjenu baku.

Kate Middleton u epizodi – kraljevski toples

Za razliku od Harryja, Charles i Elizabeta II znatno su se više uzjogunili oko druge kraljevske golotinje koja je čak i medije pomalo zbunila. Riječ je, znana svim ljubiteljima žućkastih stranica, ali i šire, o golim grudima Kate Middleton. Onim drugima kratak uvod: princeza Kate malo se opustila na ljetovanju te joj je otpao višak krpica. U blizini se našao paparazzi, opalio par fotki kraljevskih grudi i – završio na sudu. Krenule su silne raspre o zločestim paparazzima koji svojim blicevima kaljaju nacionalna blaga, a javnost se podijelila na dva pola – za slobodu tiska i slobodu golih grudi podalje od tiska.

Vesele Zagorke na Euru

Kad smo kod golih grudi, puno zabavnija priča odvijala se u Poljskoj. Tamo je jedanaest 'vatrenih' na sve načine pokušavalo uhvatiti pehar naj momčadi. I dok je njihova lopta otišla ukrivo, pehare za naj navijačice, naj grudi i najveselije Zagorke u Poljskoj osvojile su Jelena i Viktorija Mikša. Sve bi bilo super i ostalo bi pri ovome da cure nisu na 'državnoj sisi', usto članice HDZ-a. Krenula su moralna optuživanja i upiranja prstom, digle su se i tužbe, prijetnje otkazima, da bi na kraju cure dobile – besplatno ljetovanje.

Madonnina 'skandalozna' turneja

Dok su vesele Krapinke golim grudima izronile iz anonimnosti, slavnoj, slavnijoj, najslavnijoj Madonni golotinja je priskrbila – zvižduke. Na koncert u Miamiju prvo je zakasnila tri sata, da bi se potom valjala po podu poput razuzdane tinejdžerice te prilično živčanoj publici umjesto pjesama servirala 'na gotovs' vlastitu intimu. No to i nije bio najveći skandal Madonnine ovogodišnje turneje. Daleko više publiku je šokiralo nacističko znakovlje na pjevačičinim kostimima. Poljaci su išli toliko daleko u svom negodovanju da su organizirali prosvjedne marševe, održavali mise i skupljali potpise protiv održavanja koncerta. No nije im upalilo. Koncert je održan, a turneja je proglašena najuspješnijom turnejom godine. Gdje ima skandala…

Šok i nevjerica – Kristen vara Roberta

Nakon golotinje, uranjamo u svijet prevara. Daleko najveći šok među tinejdžericama i svima koji se tako osjećaju bio je ljubavnički izlet Kristen Stewart u krevet oženjenog redatelja Ruperta Sandersa. Upoznali su se na snimanju filma 'Snjeguljica i lovac', poistovjetivši se s naslovnim likovima. I dok lovac u bajci Snjeguljicu spašava iz usta ljutog vuka, stvarni lovac oteo ju je najpoželjnijoj muškarčini na svijetu – Robertu Pattinsonu. Uslijedila je ljuta 'sumračna' borba oko podjele vlasništva i zajedničkog psa, da bi nakon puno dana i još puno više skandaloznih vijesti došlo do pomirenja. Koliko je sve to bilo dobro izrežirano, a koliko je Kristen zaista ranila Robovo srce, ne znamo. No sve nam to zvuči pretjerano holivudski.

Tanja Dragović u zagrljaju mladog nogometaša

Škakljivu preljubničku situaciju po domaće servirala nam je Tanja Dragović koja je snimljena kako u noćnim satima odlazi iz jednog zagrebačkog kafića u pratnji mladog nogometaša Marka Šimića. Nakon poprilične medijske buke, oglasila se Tanja, izjavivši kako su Marko i ona samo prijatelji te da je Goran dobro upućen u njihovo prijateljavanje. Kako god bilo, to ne bi bila prva kriza u vezi, odnosno braku Tanje i Gorana.

Tom Cruise – zvijezda od uvrnutih skandala

Nakon skandala Tom se okrenuo - glumi

Bračna, točnije brakorazvodna kriza Tomu Cruiseu je nakalemila čitav niz dodatnih neugodnosti. Kao da mu nije dovoljna činjenica da ga je preko noći napustila Katie Holmes, povevši sa sobom i malenu Suri, tjedne i mjesece nakon razlaza žute stranice su punili mini skandali na račun holivudske zvijezde. Tako je upleten u više skandala povezanih sa Scijentološkom crkvom, a najbizarnije su odjeknuli brojni natpisi o službenim potragama i audicijama za Tomovu ženu. Oglasile su se i Tomove bivše supruge Mimi Rogers i Nicole Kidman, sve dodatno bacajući drvlje i kamenje po glumcu.

Demi Moore na liječenju

Demi Moore nisu trebali dodatni skandali da se u potpunosti slomi, već joj je bio dovoljan krah braka s Ashtonom Kutcherom. Mlađahni glumac Demi je brzo zamijenio lijepom Milom Kunis, a Demi Ashtona – rehabilitacijskim centrom. I to nakon što je hospitalizirana u nelijepoj sceni kolabiranja. Oporavak je trajao dugo, a Demi nimalo nije olakšala činjenica da se odvijao pred očima medija koji su sve pažljivo bilježili. Tako smo čitali da je anoreksična, kako je pokušala zavesti kćerinog prijatelja, da se skriva od paparazza i mnoge druge suvišne pojedinosti o glumičinim najtežim trenucima.