KUĆA ZA 46 MILIJUNA KUNA

Kate Hudson napušta Ameriku i seli u London

27.02.2011 u 16:49

Bionic
Reading

31-godišnja glumica kazala je da će Engleska prijestolnica biti savšreno mjesto za odgoj i podizanje djeteta. Upravo zbog toga Amerikanka je odlučila napustiti domovinu i korijenje pustiti negdje drugdje

Kate Hudson i Matt Bellamy u Velikoj Britaniji kupili su kuću od 46 milijuna kuna. Par koji iščekuje svoje prvo dijete svoj je mir pronašao u sjevernom Londonu. 31-godišnja glumica kazala je da će Engleska prijestolnica biti savšreno mjesto za odgoj i podizanje djeteta. Upravo zbog toga Amerikanka je odlučila napustiti domovinu i korijenje pustiti negdje drugdje.

Kuća u koju će se mlada obitelj useliti osim spavaonica, kuhinje i kupaona sadrži i mini-ambulantu, sobe za goste i igru i ostale pripadajuće prostorije. U njoj će glumica i 32-godišnji roker stanovati preko godine, a za odmor i razonodu kupit će si i kuću u Devonu, blizu njegovih roditelja.Novim domom zadovoljan je i Katein sedmogodišnji sin Ryder, iz braka s Chrisom Robinsonom, ali i njezina majka Goldie Hawn te poočim Kurt Russell.

'Sigurno ću puno više vremena provoditi u Londonu, ali mislim da ću se ipak često vraćati i u Ameriku. N mogu odjednom zauvijek otići', kazala je Kate za britanski nedjeljni Mail.