Udobne i šik

Kargo hlače sada su najpoželjnije u ovom izdanju, a evo kako ih nose poznate modne ovisnice

11.05.2022 u 18:14

Bionic
Reading

Nova popularnost kargo hlača nimalo ne čudi, uzmemo li u obzir jačinu trendova kakvi su drmali modnom scenom devedesetih godina i početkom milenija

Nekoć sastavni dio radne ili vojničke odore, kargo hlače prevalile su značajan put postavši hit početkom milenija. Nekoliko desetljeća kasnije, kada je modnom scenom uvjerljivo zavladala nostalgija, nimalo ne čudi njihova relevantnost.

Kao i početkom milenija, kargo hlače u zemljanim tonovima i danas slove za najpoželjnije, a sada su dobile dostojnu konkurenciju u verzijama od trapera, kakve je u ponudu uvrstio i španjolski Mango.

Po cijeni od 350 kuna, kargo hlače s potpisom Manga na različite načine isfurale su ambasadorice brenda dokazujući da se ova naizgled komplicirana silueta hlača s lakoćom može nositi i kombinirati uz različite odjevne komade i obuću.

Kako je vidljivo iz njihovog primjera, ključ uspješnog nošenja kargo hlača leži u postizanju proporcionalnosti. Opuštenog i predimenzioniranog kroja, one zahtijevaju kombiniranje s užim komadima, a znaju to i Mangove djevojke različitih figura i generacija.

  • +20
Široke hlače do 300 kuna Izvor: Promo fotografije / Autor: promo