SAMO ZA HRABRE

Kaputi kakve ćete poželjeti ove jeseni

27.09.2014 u 08:31

  • +15

Kaputi koji su uljepšali ulice

Izvor: tportal.hr / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Najtraženiji jesensko-zimski odjevni predmet u koji se uvijek isplati uložiti, složit će se svi, jest kaput. I iako je u ormaru potrebno imati jedan kvalitetan, klasičan komad koji će izvući bezbroj modnih kombinacija, kaputi u bojama rezervirani su za hrabre koji se ne boje unijeti šarenilo u jesen i zimu

Oni kao da se vode krilaticom 'nema lošeg vremena, samo loše odjevenih ljudi', a svojim šarenim modnim odabirima jesensko-zimsku modu čine fantastično zanimljivom.

Tako je na pariškom tjednu mode streetstyle fotograf snimio vrlo živopisne kaputiće koji su šarenilom i jarkim bojama uljepšali ulice.


Jedan od najzahtjevnijih komada za nositi je crveni kaput, s kojim morate biti oprezni, jer magnetski privlači poglede. Stoga, svakako pripazite na kroj i odaberite nijansu crvene koja vam pristaje tenu. Crveni kaput može biti poseban krojem, ali ne pretjerano, jer je sam po sebi dovoljno upečatljiv. Klasičnije linije poput ovog trendi u galeriji s kragnom koja se veže u mašnu imaju balansiranu dozu jedinstvenosti i klasike.

No osim crvenih kaputića, jesensko tmurno vrijeme odlično će razveseliti i žuti, šareni ili pak onaj kariranog uzorka.

U svakom slučaju, koji god da odaberete, predimenzionirani, uski ili balon-kroja i za koju god boju da se odlučite, najvažnije je da se u odabranom kaputu osjećate ugodno i da ga obožavate.