MODNA INSPIRACIJA

Kao stvorena za proljeće: Sve cool djevojke vole ovu kombinaciju traperica i cipela

18.02.2021 u 09:40

Bionic
Reading

Paralelno rastu popularnosti 'poslovnog casuala', tijekom pandemije rasla je i popularnost udobne odjeće i obuće. Rezultat su dva trenda koja ćemo u 2021. viđati na svakom koraku - ležerne traperice ravnog kroja i loaferice, najpoželjnije cipele sezone. Kako ova dva trendi komada spojiti u stajling za pet, znaju poznate instagramuše

Mislimo da nismo jedini kada kažemo da u posljednjih godinu dana nijednom nismo posegnuli za skinny trapericama. Zahvaljujući aktualnoj pandemiji, trenirke i udobne traperice postale su imperativ pa nije ni čudo što na police trgovina pristižu sve ležerniji modeli.

Udobni modeli traperica iz dana u dan bilježe ogroman skok popularnosti. Svi su poludjeli za ovakvim modelima jer, za razliku od pripijenih skinny traperica, jamče vrlo visoku razinu udobnosti, a i čine siluetu vitkijom.

Jedan od omiljenih modela u 2021. su traperice ravnih nogavica, odnosno ravnog kroja. Nisu preuske, a ni preširoke! Ovakve klasične traperice ravnog kroja možete nositi gotovo uz sve - tenisice, gležnjače, štikle ili balerinke, no čini se kako su trendseterice ipak pronašle omiljeni način na koji ih kombinirati.

Na popularnoj društvenoj mreži Instagramu sve veći broj zaljubljenica u modu svoje ravne traperice nosi u kombinaciji s trenutno najpopularnijom obućom - loafericama.

Baš kao i udobne traperice, udobne cipele zasjele su na vrh modnih prioriteta trendseterica, a predvodnik ovog trenda su robusni modeli loaferica. Mokasinke ili popularno zvane loaferice posljednjih godina su od omražene obuće postale omiljenim jesenskim odabirom žena diljem svijeta, a još ljetos bilo je jasno da će biti pobjednice sezone.

Prema novim podacima Lysta, zaljubljenice u modu diljem svijeta provode vrijeme u intenzivnoj potražnji za ovom obućom, točnije njezinim glomaznim inačicama, a kako ih najbolje kombinirati uz traperice ravnih nogavica, pogledajte u nastavku teksta.

Stajling br. 1

Kopirajte stajling

Stajling br. 2

Kopirajte stajling

Stajling br. 3

Kopirajte stajling

Stajling br. 4

Kopirajte stajling

Stajling br. 5

Kopirajte stajling

Stajling br. 6

Kopirajte stajling

Stajling br. 7

Kopirajte stajling