MILITARY LOOK

Kao Kate Middleton i Kolinda: I kraljica Maxima uskočila u vojnu uniformu

06.04.2023 u 08:37

  • +13

Kraljica Maxima

Izvor: Profimedia / Autor: Robin Utrecht / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nizozemska kraljica Maxima po mnogima je uvijek vrlo visoko na top ljestvicama najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora

Tijekom posjeta obuci za gašenje šumskih požara na vojnom poligonu, šarmantna supruga nizozemskog kralja Willema-Alexandera pojavila u dosad neviđenom izdanju.

Rođena Argentinka, baš kao princeza od Walesa, Kate Middleton ili bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović, odjenula je ovoga puta vojnu uniformu.

  • +11
Kraljica Maxima Izvor: Profimedia / Autor: ANP / DDP USA / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Plavokosa kraljica razgovarala s vojnicima te sa zanimanjem razgledavala unutrašnjost vojnog helikoptera američke proizvodnje Chinook u military stajlingu koji je podrazumijevao sivomaslinasti kombinezon, bombericu i udobne gležnjače od brušene kože.

Ovim je potezom 51-godišnjakinja mnoge podsjetila i na nedavni potez omiljene članice engleske kraljevske obitelji koja je u vojnoj uniformi nazočila treningu 1. bojne Irske garde, nakon što je imenovana njihovom pukovnicom, ali i na našu bivšu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, kojoj vojne uniforme tijekom mandata nisu bile nepoznanica.