SUSI REJANO

Trik za dame iznad 50; evo kako nositi bijelu košulju na drugačiji način i izgledati sjajno

05.04.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Susi Rejano španjolska je dizajnerica i modna ikona s velikim brojem obožavatelja na društvenim mrežama

Bijela košulja je godinama modni klasik koji odiše posebnim, nenametljivim šarmom.

Usprkos svojoj jednostavnosti, savršeno se uklapa u svaki look, pa ne čudi da je obožavaju brojne zaljubljenice u modu, poput Victorije Beckham, Meghan Markle...

Svestranost i sofisticiranost je ono što ovaj komad čini toliko univerzalnim te se s pravom ubraja među modne klasike poput male crne haljine, crnog sakoa, kvalitetnog balonera, kaputa, traperica koje savršeno stoje...

Riječ je o neprolaznom komadu koji je dobrodošao za mnoge prigode, a ako ste se bojali da bi vam mogao dodati godine ili vas postarati, stajling španjolske pedeset plus modne ikone najbolji je dokaz da ste u krivu. Kreativna Susi pokazala je da bijela košulja i crna suknja itekako mogu izgledati mladenački i cool. Osobito je poželjan oversized model košulje jer ga možete kombinirati na posve nov način, poput ove stajliš Španjolke.

OBOŽAVAMO IH!

Ovo su slavne dame koje znaju kako dostojanstveno stariti

Pogledaj galeriju

'Podigla sam svoj basic stajling uz pomoć najsvestranijih hulahupki', ovako je Susi komentirala svoj outfit.

Minimalistički stajling sastoji se od bijele košulje, crne suknje, hulahupki i chic slingback cipela na petu.

Njezin je trik upravo u korištenju predimenzionirane bijele košulje s podvrnutim rukavima i rubom koji kulerski viri ispod suknje. Vrlo je to jednostavan detalj koji može biti dobar i za svečanije prilike jer njime dodajemo nekoliko centimetara duljini suknje, što u konačnici rezultira efektnom kombinacijom koju vrijedi kopirati.

Kako bi istaknula struk, Susi je stavila statement kožni remen s potpisom Diora. Stajling bez greške zaokružila je sunčanim naočalama u avijatičarskom stilu i dugom bisernom ogrlicom.