MILICA TODORIĆ

Kao da prije četiri mjeseca nije rodila treće dijete: Supruga najmlađeg Todorićevog sina pokazala vitku liniju

02.12.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Prije negoli je otputovala u Katar, kako bi s tribina bodrila supruga Matea Kovačića na Svjetskom nogometnom prvenstvu, Izabel Kovačić u Zagrebu je organizirala rođendansku proslavu svog brenda Lunilou, a među odabranim uzvanicima našla se i supruga Ivana Todorića, Milica

Već sedam godina, i to više nego uspješno, brend Lunilou radi na promociji ekološki osviještene mode, a veliki rođendan tim predvođen vlasnicom Izabel Kovačić odlučili su proslaviti darivajući druge. Svoju dječju odjeću poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i mališanima iz Kuće ljubavi.

Proslava je organizirana u prekrasnom ambijentu Lunilou showrooma, gdje su samo uz svjetlost svijeća uzvanici uživali u delicijama, slušajući izvedbe Nike Turković, Dominika Grgića i Domagoja Čondrića.

A budući da prostor nije toliko velik da u njega stanu svi koje su željeli pozvati, iz Luniloua su morali dobro razmisliti koga će sve pozvati.

  • +6
Lunilou proslavio 7. rođendan Izvor: Promo fotografije / Autor: Irina&Matej

Osim prijateljica Izabel Kovačić, našla se i tu atraktivna brineta, koju na prvu i nismo prepoznali. Riječ je o Milici Todorić, suprugi najmlađeg sina Ivice Todorića, Ivana Todorića, koja je oduševila sve svojom vitkom linijom. Naime, Milica je prije samo četiri mjeseca rodila svoje treće dijete, kada je nakon Vida i Arije stigla i malena Mila.

Kako bi dodatno naglasila svoju vitku liniju, Milica je odabrala dizajnersku haljinu Rebecce Vallance, čija je cijena na sniženju oko 4200 kuna, a uz ružičastu kratku haljinu s dubokim dekolteom na vezanje, odlično su se uklopile ružičaste najlonke iste nijanse. Sve je zaokružila čizmama s platformom u istoj boji i s potpisom modne kuće Valentino. Riječ je o čizmama čija je cijena oko 9400 kuna.

Dugu kosu Milica Todorić je raspustila u laganim valovima, upotrijebivši tek minimalnu šminku, koja je dodatno naglasila njezinu ljepotu.