PLOČNIK KAO MODNA PISTA

Kanadska diva Celine Dion unosi živost na ulice New Yorka

09.03.2020 u 17:00

Bionic
Reading

Strastvena ljubiteljica visoke mode, kanadska glazbenica Celine Dion, proteklog je vikenda u sklopu američke turneje Courage tour boravila u New Jerseyju, čije je ulice pretvorila u pravu modnu pistu

Napuštajući svoj hotel u New Yorku u nedjelju, uoči posljednjeg nastupa u New Jerseyju, Celine je zabljesnula u upečatljivom outfitu iz kolekcije jesen/zima 2020. Oscara de la Rente.

Voluminoznu ružičastu suknju šarenog cvjetnog uzorka, Celine je sparila s bež puloverom visokog ovratnika i visokim pripijenim kožnim čizmama bijele boje.

Okupljenu gomilu kanadska je diva pozdravila širokim osmijehom, a za rastanak im je bacala cvijeće iz buketa kojega je ponijela sa sobom.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Samo dan ranije, Celine je snimljena na ulicama New Jerseyja u vrlo upečatljivoj pink kombinaciji kakvu posljednjih mjeseci uglavnom viđamo na modnim blogericama i influencericama.

Celine je nosila pink hlače vrlo širokih nogavica, preko koje je navukla plisiranu kratku suknju, košulju i sako iz predjesenske kolekcije Peter Doa. Cijela kombinacija, uključujući i malu kožnu torbicu bila je u identičnoj pink nijansi.

Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Zuma Press / Profimedia

'Celine ne zanima što ljudi kažu, jer se oblači za sebe i u ono u čemu se osjeća dobro', izjavila je nedavno za Vogue njezina stilistica Law Roach i dodala kako je sretna okolnost u tome da njezino samopouzdanje cijeli svijet čini sretnim.

Nakon glazbeno-modnog nastupa u New Jerseyju, sljedeća stanica američke turneje Celine Dion je u Washingtonu.