RAZLJUTILI ŠEFOVE

Kakvo je upozorenje stiglo dečkima iz 1D-ja?

20.02.2013 u 12:49

Bionic
Reading

Mlađahni momci iz One Directiona dobili su jasno upozorenje koje su im poslali šefovi – više rada, a manje ljubavnih jada!

Šefovi njihove izdavačke kuće Syco nisu zadovoljni što se previše piše o njihovim privatnim životima i djevojkama te su dečkima, a posebno Harryju Stylesu i Zaynu Maliku, poručili da se fokusiraju na posao.

Uvjereni su da takav publicitet neće donijeti ništa dobra One Directionu, prenosi Digitalspy.

Stylesa su mediji povezivali s nizom poznatih cura, a Zayn se našao u središtu ljubavnog skandala kad je australska konobarica lansirala trač da je s njom prevario djevojku Perrie Edwards iz benda Little Mix

'One Direction najpopularniji su teen bend u ovom trenutku. Njihova diskografska kompanija misli da bi ugledu benda mogle naštetiti ljubavne afere članova 1D te su ih oštro upozorili na ponašanje. Objasnili su im da su oni glazbenici, a ne reality zvijezde željne skandala. Osim toga, uvjereni su da bi ih takvi napisi u medijima mogli udaljiti od najmlađih fanova', rekao je jedan izvor.

Inače, directioneri nestrpljivo čekaju kraj kolovoza ove godine kad domaća i svjetska kina započinju prikazivati pravu poslasticu: dokumentarno-koncertni 3D spektakl o trenutno najpopularnijem boy bendu na svijetu – One Direction! Film je režirao slavni Morgan Spurlock (Supersize Me, Freakonomics, The Greatest Movie Ever Sold).