OD KOKOŠINJCA DO FONTANE

Kakve to neobične stvari skriva dom Jenn Aniston?

12.06.2013 u 11:53

Bionic
Reading

Još prošle godine slavna glumica Jennifer Aniston za novu luksuznu kuću na Bel Airu izdvojila je 22 milijuna dolara, a odmah nakon kupnje bacila se u velika preuređenja. Osim klasičnih luksuznih stvari poput bazena i kuće za goste, Jenn si je u novom domu priuštila neke sasvim neobične stvari

Već godinu i pol slavna holivudska glumica Jennifer Aniston preuređuje svoj novi dom na Bel Airu. Izvoru tvrde kako je upravo ta luksuzna rezidencija njezin dom iz snova u kojemu će ona i njezin zaručnik Justin Theroux živjeti nakon što se vjenčaju, stoga glumica želi da sve bude doista savršeno.

Iako se u početku šuškalo kako Jenn u svom novom domu odmah uređuju i dječju sobu, izvori bliski glumici sada tvrde kako to nije točno te da dječja soba još uvijek nije u planu. Međutim, Jenn si je u svom novom domu na Bel Airu vrijednom 22 milijuna dolara priuštila neke sasvim druge, pomalo neočekivane stvari. Tako se uz kuću građenu u obliku slova U nalazi vanjski bazen, korejski spa centar, pomični krov, vinski podrum te posebna fontana iz koje teče ni manje ni više nego margarita.

No to nije sve. Prema zahtjevu koji je glumica podnijela u Odjelu za graditeljstva i sigurnost u Los Angelesu, 44-godišnja Jenn čak je renovirala i postojeći kokošinjac koji se nalazio u dvorištu njezinog novog doma .

Umjesto rušenja starog kokošinjca, Jenn je kokošinjac koji se nalazi odmah iza gostinske kuće čak i proširila te ga obložila drvetom i dala napraviti malu slatku drvenu terasu. Naime, još prošle godine u intervjuu Jenn je istaknula kako je udomila nekoliko kokoši. 'One su vrlo društvene životinje i jako vole kada ih se posjeti rano ujutro sa šalicom kave u ruci', rekla je Jenn tada. Zakon u LA-u inače dopušta držanje do četiri kokoši u jednom domaćinstvu.

Osim toga, Jenn u svom novom domu ima čak i vinograd, uređene vrtove, teretanu opremljenu najnovijim tehnološkim dostignućima, knjižnicu, luksuzno opremljenu kuhinju, blagovaonicu s predivnim pogledom na vrt te prostranu spavaću sobu s velikom kupaonicom.