ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakve su Ribe u vezama

02.03.2010 u 13:22

Bionic
Reading

Upravo smo ušli u vladavinu hipersenzibilnih i nježnih emotivaca Riba koja će trajati do 20. ožujka

Osobe rođene u ovom 12. po redu znaku zodijaka odlikuje suosjećajnost, prilagodljivost, fleksibilnost, brižnost i potreba djelovanja za opće dobro. Pripadnici ovoga znaka iznimno su dobri, požrtvovni prijatelji te skloni fatalnim ljubavima. Osobi koju vole predaju se u cijelosti, vrlo su zaljubljive i romantične.

Ribe svoje osjećaje drže u sebi i teško se otvaraju. Ponekad su sklone depresivnim stanjima i nije ih lako razumjeti.

Ako vam se sviđa pripadnik/pripadnica ovoga znaka, budite s njima pažljivi i nježni, no nikada nemojte očekivati prve korake, jer ih  neće učiniti. Naravno, ne smijete biti ni previše agresivni, jer ćete ih preplašiti

Ribama fizički izgled osobe nije bitan – dobrodušnost, iskrenost i nježnost ono je što ih razoružava.

Svoje osjećaje drže u sebi i vrlo teško se otvaraju. Osobe rođene u ovom znaku senzibilne su i vrlo lako ih je povrijediti.

Prolazne avanture kod predstavnika ovog znaka ne dolaze u obzir, jer žele vezu u kojoj će se potpuno predati. Za ozbiljnu vezu, Ribi odgovara romantičan, ranjiv, ali dovoljno jak partner na kojeg se može osloniti.
Ponekad mogu pokazivati emotivnu nesigurnost, pretjeranu subjektivnost i sklonost ljubomori. Lako ih je zavesti i nekad pokazuju osjećaj nedostatka samopouzdanja.
Ako odluče otići, pravi pripadnici ovoga znaka izvest će to bez puno dramatike i samo će se povući.

Najbolje se slaže s: Rakovima i Škorpionima


Loše se slaže s: Blizancima, Vagama i Strijelcima

Voli: romantiku, glazbu, sanjarenje, misterije

Ne voli: sveznalice, kritiku

Poznati rođeni u znaku Ribe: Justin Bieber, Drew Barrymore, Joel i Benjie Madden iz pop punk benda The Good Charlotte, Rihanna, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Bow Wow, Carrie Underwood, Eva Longoria-Parker, Johnny Knoxville, Dakota Fanning, reperi Dr. Dre i Queen Latifah, Eva Mendes i drugi.