ZVIJEZDE OTKRIVAJU

Kakve su Djevice u vezama

02.09.2010 u 11:09

Bionic
Reading

Vladavina Djevica, šestog po redu horoskopskog znaka, traje do 22. rujna, a svojevrstan zaštitni znak osoba rođenih u tom znaku je promišljenost, analitičnost, točnost, urednost, izuzetna preciznost i odmjerenost

Djevica je jedini znak u Zodijaku koji predstavlja žena, a njegov element je zemlja. Osjećaj za stvarnost, bistrina uma, analitički duh i jasni pogledi na svijet, prepoznatljive su karakteristike koje planet Merkur daje rođenima u znaku Djevice.

Odlika pripadnika ovog znaka je i da su uvijek spremni priskočiti u pomoć svojim najbližima i odani su prijatelji.

Senzibilni i individualisti, rođeni u ovom znaku često imaju teškoća s uspostavljanjem kontakta s drugima, pa tako i u ljubavi. Djevice nisu zaljubljive i vrlo rijetko će se zaljubiti u tolikoj mjeri da im to zamagli sposobnost logičkog razmišljanja. Vrlo su realne, što katkad zna povrijediti njihove partnere. Djevice obično imaju dosta visoke kriterije: sigurnost, urednost, točnost, povjerenje, umjerenost, razumnost i smisao za analizu. Nerijetko svoje emocije i strasti drže pod strogom kontrolom, a one kojima slijepa zaljubljenost, vrela strast i pretjerana romantičnost pomute razum, smatraju neozbiljnima i nezrelima. Djevice dobro vladaju svojim osjećajima, no uvijek su spremne na različite mentalne testove, provjere i analize. Teže savršenstvu, što traže i od partnera/partnerice, a osobama rođenima u ovom znaku vrlo je bitan i vanjski izgled odabranika/odabranice njihova srca.

Nije im lako naći partnera koji će odgovarati svim njihovim zahtjevima, jer traže unutarnju snagu, zrelost, sigurno držanje te uspješan materijalni i društveni položaj. Njihovim ljubavnim životom kao da upravlja isključivo razum i dobar ukus. Bez obzira na to, uspijevaju ostaviti trag u životu osobe koju vole i znaju ga organizirati po svom sistemu. Iznad svega, Djevice su uvijek spremne žrtvovati se za voljenu osobu.

Boja: sve nijanse zelene, smeđa ili boje zemlje

Dragi kamen: smaragd

Sretni brojevi: 2, 5 i 7

Voli: književnost, prirodu, putovanja, analizu, računanje, red, preciznost

Slaže se s: Jarcima i Bikovima

Suprotan znak: Ribe

Slavne Djevice: Rupert Grint (filmski serijal o Harryju Potteru), Beyonce Knowles, Pink, Blake Lively (Serena Van der Woodsen iz 'Tračerice'), Chad Michael Murray ('One Tree Hill'), Rachel Bilson ('The O.C.'), Cameron Diaz, Nicole Ritchie, Keanu Reeves, Adam Sandler, Salma Hayek, Ryan Phillippe, Tom Felton, Jason Priestly ('Beverly Hills'), komičar Jack Black, Rose McGowan, Macaulay Culkin i drugi.