MANJE JE VIŠE

Kakva vam šminka može uljepšati dan?

29.11.2012 u 14:51

Bionic
Reading

Kad se ne osjećate blistavo, mladenački i svježe, 'isprovocirajte' takav izgled i raspoloženje uz malu pomoć šminke!

Kvalitetan će 'nude look' 'zarazno' djelovati na vas i okolin

Blistav izgled je odraz unutrašnjeg zadovoljstva. No lako je zračiti seksipilnim optimizmom kad vam sve ide od ruke. Za promjenu, zašto dobro raspoloženje ne biste pokušali postići diskretnom šminkom?

Otkrit ćete da je kvalitetan 'nude look' više od frivolnog užitka jer će 'zarazno' djelovati na vas i okolinu. Upoznajte novu šminku kojom ćete brzo i jednostavno kreirati decentne lookove koji vas ni na koji način neće opterećivati.

Nivea BB Cream
nova je famozna krema u arsenalu famoznih multifunkcionalnih proizvoda koji na jednom mjestu objedinjuju čak pet funkcija: istodobno njeguju kožu lica poput hidratantne kreme, zaštitnim faktorom sprečava nastanak bora, poput tekućeg pudera prikriva njih i ostale nepravilnosti...

Tekući puder Max Factor Facefinity također je multifunkcionalan proizvod koji objedinjuje čak tri svojstva! Djeluje poput make-up baze ili primera koji inače nanosimo nakon uobičajene kreme kako bismo zagladili ten i pripremili ga za nanošenje pudera. Svojom toniranom formulom Max Factorov tekući puder stapa se s tenom, prikriva nepravilnosti poput korektora i štiti od UV-zračenja zaštitnim faktorom 20.

Za vlasnice masne i mješovite kože, koje imaju pametnijeg posla od provjeravanja koliko im je postojana šminka, lansiran je tekući puder Manhattan Endless Stay s iznimno postojanom formulom.

Matiran izgled lica i fiksiranje make-up podloge uža je specijalnost raskošnog kompaktnog pudera iz glamurozne linije Avon Luxe, dok će novi kompaktni posvjetljivač sve popularnijeg britanskog brenda Illamasqua Gleam Cream u nijansi Aurora naglasiti blistav izgled puti.