KORISNI SAVJETI

Kako zadržati curu

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 28.10.2010 10:17
  • Objavljeno 28.10.2010 u 10:17
mladi par tinejdžeri

mladi par tinejdžeri

Izvor: Sipa Press / Autor: Sipa

Ovaj ti se scenarij dogodio već nekoliko puta: nađeš curu i sve se čini super, ali ubrzo ti ona daje nogu. Pobogu, već i sam ne znaš što bi mislio! Pa što je s tim curama?!

Ha, možda jednostavno ne znaš zadržati cure. Možda si im privlačan dok te malo ne upoznaju, a onda procijene da su te sasvim pogrešno doživjele! Zato saznaj kako curu, ako si je već našao, možeš i zadržati.

Što voli?

Za početak saznaj što voli i pokušaj joj udovoljiti. Najgore je ako samo pričaš o sebi, a ona kao da je ukras koji je uz tebe. Često joj daj komplimente.

Nasmijavaj je

Pričaj joj anegdote iz svog ili tuđih života ili kratke i britke viceve. Ovako ćeš saznati što je nasmijava i onda nastavi u tom smjeru. Cure su jako slabe na duhovite dečke. S vulgarnim vicevima pričekaj jer, dok je dobro ne upoznaš, mogao bi je otjerati od sebe.

Poštuj je

Poštuj njezine odluke, budi ljubazan prema njezinim frendicama, članovima obitelji ili kućnim ljubimcima. Ima li male djece u obitelji pokaži svoje dobro lice i prema njima, nemoj ih odmah okarakterizirati kao nesnosna derišta. Lijepa riječ otvara mnoga vrata, budi svjestan toga u svakom trenutku.

Budi odgovoran

Brini se za školske zadatke, odlaske na treninge, dogovore s prijateljima, roditeljima te s curom. Kad ona vidi da si odgovoran prema sebi i drugima, shvatit će i da ćeš biti odgovoran prema njoj, što joj daje određenu sigurnost, a to je za cure jako bitno.

Ne budi posesivan

Iako malo ljubomore može djelovati kao dobar začin u jelu, posesivnost i puno ljubomore totalno je out. Ako se ne može ni pomaknuti, a da ti ne znaš gdje je i s kim bila, sigurno je da će brže bolje zbrisati od tebe. I još nešto – nemoj očekivati da će baš svaki vikend provesti s tobom. Iako je možda zaljubljena u tebe preko ušiju, treba joj i da se malo ispuše sa svojim frendicama.

Ne laži

Ne kaže se uzalud da su u laži kratke noge. Stoga, ako misliš da će baš svaki put pojesti ono što joj serviraš, znaj da će i tome doći kraj. Laž često sa sobom nosi novu laž i nema granice. Najbolje je ne upetljavati se i uvijek govoriti istinu.

Budi romantičan

Cure, barem većina njih, padaju na džentlmene i romantične dečke. Zato poradi na tome i iznenadi je s vremena na vrijeme nekom romantičnom ili džentlmenskom gestom. Samo nemoj pretjerivati.

Budi uredan

Vodi brigu o svojoj higijeni. Nema goreg ako se osjeti tvoj neugodan miris ispod pazuha, iz kose ili usta. Ovo je zaista može natjerati da dadne petama vjetra.

Pokaži svoje talente, hvali njezine

Pokaži joj što voliš, čime se baviš u slobodno vrijeme, što voliš. Imaš li kakav hobi, podijeli ga s njom, a isto tako interesiraj se i za stvari koje ona radi. Kad ste u društvu ljudi za koje znaš da joj je stalo do njih, istakni njezine kvalitete i pohvali je. To će joj biti prava injekcija samopouzdanja i bit će ti neizmjerno zahvalna.

Ne radi ono za što znaš da mrzi

Kopaš nos, a znaš da joj je to odvratno? Ili psuješ, a znaš da se ona snebiva nad tim? Pušiš iako se ona često odbija ljubiti s tobom baš zato što tako smrdiš po nikotinu? Možda je sada, dok ste u vezi, dobro vrijeme da ostaviš neku lošu naviku. Ovako ćeš njoj biti još draži, a i ostavit ćeš nešto što ti je oduvijek kvarilo imidž.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!