JEDAN DAN, ČETIRI STYLINGA

Kako uspijeva uvijek izgledati tako savršeno?

20.08.2013 u 09:22

  • +2

Četiri stajlinga Olivie Wilde

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Lijepa američka glumica Olivia Wilde ima istančan ukus za modu, a ovoga puta je to dokazala s čak četiri odlična i besprijekorna stylinga u samo jednom danu

Glumica Olivia Wilde, najpoznatija po ulozi u seriji 'Dr. House', prava je mlada Njujorčanka, a na ulice grada koji nikad ne spava uvijek izlazi dotjerana do posljednjeg detalja, furajući profinjeni i urbani ženstveni look.

Čini se kako je početak novog radnog tjedna za 29-godišnju Oliviju započeo itekako burno. Tako je Olivia u samo jednom danu promijenila čak četiri različita stylinga, a svakom krpicom napravila je pun pogodak.

Dan je započela gostovanjem u emisiji 'Good Morning America' dotjerana poput damice u olovka-suknji Clover Canyon cvjetnog uzorka, crnoj majici te efektnim sjajnim plavim sandalama. Nakon toga uhvatila je malo slobodnog vremena, navukla na sebe skinny traperice i štosnu bijelu majicu s printom, smeđe gležnjače te velike slušalice i zaputila se na ručak. Poslije je lijepa Olivia zablistala je u nježnoj bijeloj haljini dizajnerskog potpisa Theyskens Theoryja prilikom gostovanja u emisiji 'The Last Show With David Letterman'.

Najbolju i definitivno najseksi kombinaciju sačuvala je za večer kada se uputila na projekciju svog novog filma 'Drinking Buddies' u Brooklynu. Tirkizna haljina ukrašena seksi prorezima doista joj je sjajno pristajala naglašavajući njezinu vitku figuru, a hrabri izrez na području dekoltea nikoga nije ostavio ravnodušnim. Uz efektnu haljinu Olivia je nabacila i svoje omiljene štikle Christian Louboutin bež boje i, naravno, dijamantni zaručnički prsten.