SPAS UZ SVE

Kako sve možete isfurati običnu bijelu majicu

22.10.2013 u 08:59

  • +3

Bijela pamučna majica i kako je nositi

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mango, HM, Ann Christine

Bionic
Reading

Bijela pamučna majica, ona najobičnija kratkih rukava i s malim V ili okruglim izrezom oko vrata, krije nevjerojatne mogućnosti uklapanja u trendi outfite, a da ne bude nimalo dosadna

Obična majica dio je kolekcija čak i u visokoj modi, i strani, pa i naši dizajneri, donose je na najvažnije modne piste. Evo kako je nositi:

1.Pamučna bijela majica bit će vjerojatno najprihvatljiviji izbor kad furate kožne hlače i kožnu jaknu. Bit će u drugom planu, što se od nje i očekuje, ali će 'ublažiti' ovak rokerski štih baš kako treba.

2.Ispod strukturirane militarističke jaknice odnosno sakoa treba vam upravo nešto najjednostavnije, baš jedna obična bijela majica. Niti odvlači pozornost, neprimjetna zbog ovog 'jakog' komada odjeće, a to se od nje ovdje i očekuje.

3. Dvostruka klasika: bijela majica ispod balonera. Da, i uvijek.

4.Ako nosite jednobojnu neonsku suknju, bijela majica utaknuta u nju bit će nepogrešiv izbor. Ako bijela majica ima grafički crtež koji nije previše upadljiv, dobrodošao je.


5.Neki retro print na bijeloj majici ispod predimenzioniranog kaputa kakvi se nose, bit će neoboriv urban look za svaki dan.

6.Hlače od tvida u boji, fensi torba, kratka jaknica i ispod, naravno - ravna bijela majica.

7.Uz tamno odijelo s hlačama ispod sakoa je bijela pamučna majica bolji izbor i od same bijele košulje, a ništa manje elegantan ili poslovan.

8.Uz bilo koji jaki komad outfita, poput kožnog balonera s uzorkom, bijela će majica biti pravi styling 'amortizer'.

9.Kad je u pitanju slojevito odijevanje, što će vam bolje od kratke bijele majice ispod pletene vestice ili prsluka ili bolera.

10.Imate jaknu posutu šljokicama i uz nju furate hlače od baršuna? To su luksuzni komadi koje treba 'smiriti' bijelom majicom.