LJUBAV KAO SAPUNICA

Kako su Milan i Severina postali najveći neprijatelji?

27.09.2013 u 11:22

Bionic
Reading

Prije samo šest mjeseci Severina je javno, s osmijehom na licu i neizmjernom srećom priznala: 'Volimo se, zajedno smo! Naša ljubav nikada nije bila dovedena u pitanje.' Ovih dana, poput filmske dive ušetala je na zagrebački Općinski sud gdje se s ocem svoga djeteta, Milanom Popovićem, našla jer je protiv njega podigla tužbu. Severina želi potpuno skrbništvo te da Milan sina viđa isključivo u njezinoj prisutnosti, a Milan inzistira na zajedničkom skrbništvu

Tužna priča dvoje nekad zaljubljenih i sretnih ljudi pretvara se u sapunicu u kojoj, poput neprijatelja, okreću glavu jedan od drugoga, komuniciraju preko medija i odvjetnika, a susreću se samo na sudu.

I dok su još nedavno uživali na luksuznim destinacijama i ostavljali dojam idilične novopečene obitelji, Milan je ovaj tjedan, nakon dva mjeseca sina imao priliku vidjeti u Centru za socijalnu skrb gdje je malenog dovela baka Ana. Emotivan susret nikome nije bio lak.

Njihova ljubav od samih je početaka bila burna. Rastavljali su se i sastavljali nekoliko puta u samo godinu dana, imali izljeve ljubavi, iznosili prljavi veš. Konačni kraj Severina je proglasila u kolovozu, a potom se oglasio i Milan izjavom da oni nisu zajedno od lipnja 2011. Svoje izjave u medijima poput: 'Severina je zlato moje, sunce moje, duša i ljubav moja, sreća i tuga moja, moja posljednja i prva ljubav', opravdao je riječima kako je njoj važnija slika u medijima, nego ono što oni zaista imaju među sobom. Njihov odnos nazvao je prijateljskim.


Osobe bliske paru medijima su iznosile informacije pomoću kojih će se Severina boriti na sudu. Navodno se prema njoj ponašao despotski, psihički je maltretirao i tjerao na alternativni način života. 'Imaš dva dana da se ti i dijete iselite iz kuće. Nemojte da vas nađem kad se vratim', riječi su koje je Milan navodno napisao Severini u poruci dok su bili kod njega u Srbiji, a što će Severina također pokazati na sudu. Iz krugova bliskih Milanu stizale su informacije kako su sve te optužbe čista izmišljotina, kao i da je neistina da joj je branio farbati kosu te priče oko alternativnog načina života.

Pitanje je hoće li Severina uspjeti obraniti svoja uvjerenja u naumu da Milanu oduzme pravo na skrbništvo te na koje će se točno točke Obiteljskog zakona koje reguliraju oduzimanje skrbništva ona i njezina odvjetnica Jadranka Sloković pozivati.

Nakon prvog ročišta sud je odlučio kako je Milanu dozvoljeno minimalno dva vikenda u mjesecu viđati Aleksandra u Zagrebu. I sam Milanov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković rekao nam je kako ima pozitivnih pomaka te kako mu se čini da i druga strana ima volju za razumno rješenje.

'S Milanom pamtim samo sretne dane', svojedobno nam je u intervjuu rekla Severina, a on je više puta izjavio kako je sreća njihova sina najvažnija na svijetu. Ako im na sudu to bude nit vodilja, maleni Aleksandar ipak će imati stabilno djetinjstvo.