U 20 KORAKA

Kako shvatiti svoje potrebe i želje?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 14.05.2012 15:25
  • Objavljeno 14.05.2012 u 12:24
Jorge Bucay 01

Jorge Bucay 01

Izvor: tportal.hr / Autor: Lucija Bušić

'20 koraka prema naprijed' početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay promovirat će u Zagrebu svoju novu knjigu koja nosi naziv '20 koraka prema naprijed'

Knjiga će biti promovirana u sklopu tribine 'Razotkrivanje' koja će biti održana u Kazalištu Kerempuh 26. svibnja u 12 sati.

'20 koraka prema naprijed' početak je putovanja prema boljem, sigurnijem i sretnijem ja, prema shvaćanju svojih potreba i želja. U 20 koraka prema naprijed Jorge Bucay postavlja smjerokaze, a svoj put svatko treba pronaći sam. Slavni pisac i u ovome djelu pokazuje da su velike mudrosti jednostavne, ali i da ih moramo prije svega otkriti u samima sebi. O činjenicama koje nas čine boljima, otvorenijima i sretnijima Bucay piše tako da čitatelj shvati da ih mora pronaći u sebi i za sebe.

Jorge Bucay je psihoterapeut i pisac, a diljem svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija. Njegove knjige se prodaju u milijunskoj tiraži, a prevedene su na 20-ak jezika. Objavio je dvanaest uspješnica, a među njima se posebno ističu 'Ispričat ću ti priču' i 'Voljeti se otvorenih očiju'. Njegova djela postižu zapažen uspjeh i u Hrvatskoj.

Ulaznice za Bucayevo predavanje mogu se kupiti na blagajni Kazališta Kerempuh, Ilica 31, po cijeni od 30 kuna, svaki dan osim ponedjeljka od 10 do 20 sati.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi