SUPTILNO ZAVOĐENJE

Kako natjerati muškarca da izgubi glavu za vama?

24.05.2010 u 09:02

Bionic
Reading

Kako ga natjerati da leti za vama? Budite pomalo nedostupne i sramežljive! Vaše ponašanje na početku veze odredit će nastavak, ali i ozbiljnost odnosa. Koliko god moderni bili, muškarci još uvijek imaju onaj tradicionalan dio u sebi koji im govore da su oni ti koji moraju biti lovci

Ženama je danas znatno teže zadržati muškarce nego ikada prije. Poznato je da se pripadnici snažnijeg spola teško vežu, ali ipak postoje trikovi koji će ih natjerati da izgube glavu za vama i da oni požele vezu. Kako? Stručnjaci kažu da morate pripaziti na svoje ponašanje na samom početku druženja sa željenim muškarcem. Donosimo vam nekoliko savjeta uz pomoć kojih ćete ih natjerati da oni lete za vama.


Temu seksa neka započne on
Pustite da on vodi igru na početku
Nemojte vi učiniti prvi potez. Bez obzira na to koliko samosvjesni i neovisni bili, nemojte inicirati upoznavanje i prvi izlazak jer muškarci vole biti lovci. Također, nikako si nemojte dopustiti da vas uzima zdravo za gotovo. Ako vi inicirate i organizirate svako druženje, on će vas s vremenom početi doživljavati kao prijatelja, a manje kao djevojku i potencijalnu životnu partnericu.

Ne spominjite seks prije njega

Iako živimo u 21. stoljeću u kojemu su muškarci i žene postali seksualno ravnopravni, pripadnici snažnijeg spola ipak ne vole kad žena na početku upoznavanja stalno spominje seks i potiče što brži odlazak u krevet. Ne pretjerujte s fizičkim kontaktom. Nježni dodiri po ruci i kosi za početak će biti dovoljni. Koliko god da ste suvremena žena sa seksualnim samopouzdanjem, nemojte to odmah na početku pokazivati. Budite nježne pa čak i pomalo sramežljive. A i kad seksualni odnosi krenu, nastojte se ne ponašati kao nezasitna očajnica.

Skuhajte mu večeru
Pokažite da vam je stalo, ali činite to na lijep i pristojan način. Primjerice, možete mu skuhati večeru. Iznenadite ga njegovim omiljenim jelom. To ne znači da trebate postati njegova kuharica, sobarica i čistačica. Činite one stvari za njega koje vas vesele, ali ne pretjerujte.

Udijelite mu kompliment
Muškarci vole dobivati komplimente od žena. Njima je to jako važno i podiže im samopouzdanje. Slobodno mu recite da izgleda dobro i da cijenite njegove kvalitete i sposobnosti. Pohvalite neki njegov poslovni pothvat ili izbor odjeće. Komplimentiranje pridonosi razvoju uzajamnog povjerenja, ali budite iskreni i nemojte mu dijeliti komplimente samo reda radi. Iskrenost se uvijek prepozna.

Izbjegavajte razgovor o budućnosti veze
Žene žele znati ima li veza budućnosti i doživljava li ih njihov muškarac ozbiljno. Muškarci pak mrze razgovore o tome. Oni vole uživati u trenutku i ne razmišljati previše o budnućnosti. Nemojte inzistirati na razgovoru o budućnosti veze. Neke stvari i tako se bolje mogu iščitati iz nečijeg ponašanja. Stoga obratite pažnju na njegovo ponašanje i dobit ćete željene odgovore.