ŠTO IM JE ZAISTA VAŽNO

Kako muškarci doživljavaju žensko tijelo

03.06.2012 u 11:43

Bionic
Reading

Ljepotice poput Keire Knightley ili Jessice Albe mamit će uzdahe većine muškaraca, ali u stvarnom životu oni uopće nisu tako zahtjevni kad je ideal ženske ljepote u pitanju

Muškarci su za eHarmony rekli što im je važno na ženskom tijelu i zašto ne trebaju savršeno lice s naslovnice da bi osjetili privlačnost i okrenuli se za djevojkom.

1. Tijelo

Muškarci žele ženu koja ima figuru i čije obline mogu lijepo popuniti odjeću da u njoj izgleda ženstveno. Dok su neke žene prirodno mršave, drugima genetika nije bila toliko sklona pa se moraju uvijek truditi više. Stoga je nekim damama gotovo nemoguće dostići današnje trendove. No žene su u velikoj zabludi po pitanju proporcija, ako se pita muškarce. Oni žele da žena ima i bokove i guzu, a ne da bude mršava poput vješalice za odjeću. Nije im bitan konfekcijski broj, već obline i figura.

Samouvjerena žena zrači seksipilom

Naravno da nemaju ništa protiv lijepo oblikovanog tijela i podržat će partnericu koja redovno vježba jer je to preporučljivo i za njeno zdravlje. Ipak, kad vide ženu kojoj se naziru svi mišići na tijelu, ne vide ljepoticu, već mišiće. Muškarci su zaštitnici po svojoj prirodi i ne žele uza sebe djevojku koja može dignuti teže utege od njih. Žena u formi smije imati koji kilogram viška, a ni malo celulita ne zabrinjava ih previše.

2. Bore

Bore im također ne smetaju. Iako se žene često užasavaju bora, posebno onih na licu, one su muškarcima gotovo neprimjetne i ne narušavaju ženinu prirodnu ljepotu. Od pokoje bore na licu važnije im je da je žena njegovana i ima karizmu.

3. Kosa

A evo i odgovora zašto često ne primijete da je partnerica bila kod frizera. Muškarci jednostavno nisu sposobni primijetiti takve stvari, posebno ako ste promijenili boju kose za jednu nijansu ili je malo skratili. Također dodaju da se priča o dugoj kosi mijenja s godinama i da nije istina da svi muškarci maštaju o takvoj frizuri.

4. Odjeća i stil odijevanja

Znate li točno koji vam tip odjeće stoji, definitivno ste u prednosti jer ćete sakriti nedostatke i istaknuti adute. Logično je da će muškarci radije  gledati ženu u haljini ili uskim trapericama nego u staroj i razvučenoj odjeći. Oni ne razmišljaju o stilovima ili visokoj modi, već gledaju njenu pojavu koja ne dolazi do izražaja u vrećastoj i staroj odjeći.

5. Mane i seksipil

Mane koje žene vide same na sebi muškarci većinom uopće ne zamjećuju. Jedan od primjera je to da možda neka žena ne voli mali razmak koji ima između prednjih zubi, a njenom je partneru to jako simpatično. Najgore što možete učiniti je da ih stalno ističete jer će vas tako na kraju i dragi početi doživljavati. Jednako vrijedi i za seksipil. Ako žena ne zrači i nema samopouzdanja, ni najbolje tijelo neće istaknuti njezin seksipil.