ZANOSNA UKRAJINKA

Kako Milla Jovovich izgleda bez trunke šminke na licu?

14.03.2013 u 11:35

Bionic
Reading

Milla Jovovich poznata je po svome nadasve avanturističkom duhu, a kada je u pitanju promjena frizure, lijepa glumica usuđuje se isprobati najrazličitije stilove. Ovoga puta na Instagramu se pohvalila novim šiškama

Milla prije šišanja

37-godišnja glumica Milla Jovovich odlučila je promijeniti svoju frizuru, no ovoga puta taj je potez bio ipak nešto malo manje ekstravagantan. Tako se na Instagramu pohvalila novim šiškama te pozirala bez trunke šminke na licu.

Tijekom priprema za modno snimanje zvijezda filma 'Resident Evil' skratila je raskošne kovrče te uokvirila lice slatkim šiškicama. Prije šišanja objavila je svoju fotografiju na kojoj još uvijek ima dug valovit pramen preko lica, a ispod fotografije je napisala: 'Idem na malo šišanje prije snimanja za Marellu. Ošišat će me divni Christian (koji mi je obrijao glavu prošle godine). Ovo je slika prije.'

Naime prošle godine Milla je privukla pažnju zanimljivom modnom kampanjom za talijanski modni brend Marellu pozirajući obrijane lijeve strane glave. No čini se da se Marella ove godine u sklopu kampanje ipak odlučila za Millin 'pitomiji' izgled.

Ispod objavljene fotke s novom frizurom Milla je napisala: 'Gotovo, i to za manje od minute. No kod mene nikada ne znate, do kraja dana možda budem i obrijane glave!' Osim nove frizure, 37-godišnja ukrajinska glumica i model pokazala je lice bez trunke šminke te dokazala da je prava prirodna ljepotica, pred čijim zelenim očima i naglašenim jagodicama rijetko tko ostaje ravnodušan.