NEPRESTANA BORBA

Kako lijepa plavuša muku muči s kilogramima?

16.04.2013 u 13:31

Bionic
Reading

Iako smo slavne buduće majke navikli gledati u glamuroznim izdanjima i tijekom iščekivanja prinove, za Jessicu Simpson teško da to možemo reći

Inače sklona borbi s viškom kilograma i prije trudnoće, slavna pjevačica i dizajnerica cipela Jessica Simpson očito je prinovu stavila u fokus i uopće se ne zamara kilogramima, pa je tako u prvoj trudnoći nabacila gotovo 40 kilograma, a nakon poroda zahvaljujući 'smoothie dijeti' u samo nekoliko mjeseci skinula skoro 30 kila.

Da je i sama svjesna problema s kilogramima koji ni u blaženom stanju nisu preporučeni u tolikoj količini, i sama je priznala prije mjesec dana kada je objavila kako je ponovno trudna, ali da će u ovoj trudnoći više paziti što jede.

Nedavno je Jessica sudjelovala i u snimanju reklame za program mršavljenja WeightWatchers u kojoj je rekla: 'Osjećam popriličan pritisak okoline zbog svojih kilograma, no ja nisam supermodel. Ja sam samo Jessica koja se želi zdravo hraniti i biti zdravija zbog svoje kćeri. Ova dijeta funkcionira, osjećam se divno i želim biti bolja verzija same sebe.'

Ipak, uhvativši se u koštac s kilogramima nakon prve trudnoće, Jessica Simpson dokazala je kako joj nije svejedno, posebno bacimo li pogled samo nekoliko godina unatrag kada je krasila mnoge svjetske naslovnice.