VRIJEDNA DONACIJA

Kako je Milan Popović proslavio Aleksandrov rođendan

20.02.2013 u 08:01

Bionic
Reading

Otac Severininog sina donirao je opremu u vrijednosti od 500.000 eura vojvođanskim bolnicama, a jučerašnji je dan Milan Popović namjerno izabrao jer je prije godinu dana rođen mali Aleksandar

Dok je Severina podržala borbu protiv raka dojke te se za potrebe kampanje akcije 'Darujmo ružičasti život' slikala u toplesu, Milan Popović je na poseban način proslavio prvi rođendan malog Aleksandra poklonivši Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine Betanija i Dječjoj klinici u Vojvodini opremu vrijednu pola milijuna eura.


Stranica Kurir.rs piše da je riječ o donacijama u okviru akcija 'Bitka za bebe' i 'Bitka za rodilišta' u kojima je Severinin partner u godinu i pol dana kompletno opremio tri rodilišta i dječju bolnicu. Ukupna svota koju je u tom periodu donirao tamošnji 'kralj bakra' iznosi 1.200.000 eura.

Predsjednik Vlade Vojvodine dr. Bojan Pajtić zahvalio je Popoviću za sve što je učinio u okviru tih akcija. Milan je istaknuo da je namjerno izabrao jučerašnji datum jer je njegov sin Aleksandar slavio prvi rođendan. Dodao je da se nada, iako djeca često ne slušaju savjete svojih roditelja, kako će njegov sin nastaviti ovim humanitarnim putem.

Veran Matić, predsjednik UO fonda, prvi je čestitao rođendan malom Aleksandru, dodjeljujući mu minijaturni Orden za bebu heroja 'Bitke za bebe' te zahvaljujući što je bio inspiracija svojim roditeljima da sudjeluju u humanitarnoj akciji.