DOMINACIJA CVIJEĆA

Kako im odoljeti: Iz Zare i Manga stižu najljepše torbice sezone

05.04.2023 u 11:30

Bionic
Reading

Predimenzionirano cvijeće istaknuto na odjevnim komadima i dodacima nesumnjivo je najljepši trend sezone, a ovako izgleda u interpretaciji omiljenih high street brendova

Svakim dolaskom proljeća i lijepog vremena čini se neizbježnim ne pasti u napast haljina s cvjetnim printom i puno boja, a ni ovo proljeće neće biti iznimka. Ipak, ovogodišnja sezona proljeće/ljeto nije poput ostalih kada govorimo o isticanju motiva cvijeća na modnim predmetima.

Trendovi su doveli do krajnosti i učinili trodimenzionalno cvijeće najtraženijim detaljem sezone. Skulpturalno cvijeće sada ukrašava ogrlice, dekoltee topića, haljine, suknje i svi ti predmeti objedinjeni su pod okriljem trendovske estetike corsagecore.

U njezinom duhu ove sezone ‘dišu’ i omiljeni high street brendovi iz grupacije Inditex. Ponudu cvjetnih komada, španjolska Zara i Mango ovih su dana obogatili neodoljivim modelima torbi.

S kratkom ručkom za čvrsto nošenje u ruci, kružnog oblika i volanima koji se uvijaju poput svojevrsnih latica, s polica omiljenih high street brendova smiješe se najljepše torbice sezone.

Za neodoljivu cvjetnu torbicu s potpisom Zare potrebno je izdvojiti 36 EUR, dok se verzija s potpisom Manga u prodaji nalazi po cijeni od 60 EUR.

Osim spomenutih karakteristika ovih torbica, tu je i najživahnija i najmodernija nijansa ružičaste za dodatno isticanje romantičnog dojma koji prirodno emitiraju.

Dovoljno velike za sve sitnice, ove torbice čine se kao savršen komad za kombiniranje uz jednostavne i minimalističke haljine u toplim mjesecima, ali i za najljepše haljine od satena u novoj sezoni vjenčanja.

  • +14
Satenske haljine Izvor: Profimedia / Autor: A. Astes / Alamy / Alamy / Profimedia