ODLIČAN PRIMJER

Kako efektno i jeftino preurediti dom?

04.12.2012 u 08:00

Bionic
Reading

Ovaj moderno i efektno preuređen dom savršen je primjer koji pokazuje kako preuređenje ne mora biti financijski previše izazovan pothvat, a krajnji rezultat može biti itekako očaravajući

Nekada sasvim obična i nezamjetna kuća smještena u Australiji zahvaljujući Carlosu i Sandri, paru koji stoji iza imena Building Planners, unatoč ograničenom budžetu pretvorena je u dom iz snova.

Cijela unutrašnjost dobila je luksuzni sjaj blještavim podovima, mudro raspoređenom rasvjetom, blještavo bijelim zidovima te velikim staklenim stijenama. Minimalizam i jednostavni komadi namještaja obogaćeni su zanimljivim detaljima poput šarenih efektnih tepiha, šarenih tapeta u kuhinji koje stvaraju poseban doživljaj.

U cijelom interijeru vlada zakon minimalizma, a posebna pažnja posvećena je detaljima. Odličan ukras cijelom prostru je i sam vrt na koji gledaju velike staklene stijene. Osim bazena kojemu čarobnu notu daje rasvjeta, tu su i biljke zasađene uz sam prozor, koje praktički spajaju interijer s eksterijerom.