BRAUN RJEŠENJE

Kako do savršene kože i besprijekornog sjaja?

12.12.2014 u 09:38

Bionic
Reading

Braun predstavlja prvi uređaj za njegu lica s dvostrukom funkcijom - Braun Face 2 u 1, koji omogućava dubinsko čišćenje kože i iznimno preciznu epilaciju. Ovaj revolucionarni novi uređaj za ljepotu kreirala je vodeća marka epilatora na svijetu Braun i riječ je o jedinstvenoj investiciji za bolji izgled kože

Braun Face 2 u 1 kombinacija je epilatora za lice i četkice za čišćenje lica. Jednostavan za upotrebu i inovativan omogućava da lice zablista zdravom, svježom i prirodnom ljepotom svakoga jutra.

Diskretna i efikasna, uska glava epilatora uklanja i nevidljive dlačice te donosi apsolutnu preciznost pri oblikovanju obrva i uklanjanju dlačica s nausnica i brade. Ovaj novi uređaj za uljepšavanje postat će sastavni dio rutine svake žene koja želi dobiti savršeno glatku kožu. S 10 mikro-otvora za super učinkovitu epilaciju, Braun Face donosi do četiri tjedna glatke kože. Epilira dlačice 200 puta brža nego klasična pinceta i može ukloniti do 4 puta kraće dlačice nego vosak. U tek nekoliko sekundi donosi glatku kožu bez dlačica, a rezultati traju tjednima.

Jednostavnom izmjenom glava epilator Braun Face postaje učinkovita četkica za dubinsko čišćenje kože, s vrhunskim rezultatima u samo nekoliko minuta. Donoseći do 6 puta učinkovitije čišćenje od ručnog, sonična tehnologija čišćenja nježno ali temeljito uklanja ostatke šminke, prljavštinu i nečistoće. Jednako tako, pomaže koži da učinkovitije upije proizvode za njegu tako da trenutačno postaje glađa, mekša i vidno ljepša.

Profinjena elegancija i praktičan format ovog uređaja njegove su dodatne prednosti. Lako ga možete ponijeti sa sobom na putovanje, na posao i s posla, kako biste se uvijek mogli riješiti neželjene dlačice čim je ugledate. Budućnost besprijekorne i baršunaste kože započinjem uređajem Braun Face.

Preporučena maloprodajna cijena Braun Face 2 u 1: 739,90 kuna