MALA ŠKOLA SEKSA

Kako biti savršena u krevetu

09.12.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Svatko može biti odličan u seksu. Međutim, ta se titula ipak treba zaraditi, i to učenjem i vježbanjem. Jednom kad ovladate gradivom, nitko vam neće biti ravan

Iluzija je da se dobar seksualni život događa sam po sebi. Ako uistinu želite imati i uživati u kvalitetnom seksualnom životu, morat ćete se i sami potruditi. Vrhunski seks rezultat je dobrog međusobnog poznavanja, povjerenja i kemijske kompatibilnosti.

Čovjek uči dok je živ, a ta se uzrečica odnosi i na seksualni život. Žene se često znaju povući jer smatraju da nisu dobre ljubavnice. To je pogrešan pristup jer u životu se sve može naučiti. Kako, dakle, početi i preobraziti se u sjajnu ljubavnicu?

Otkrijte jedno drugome što želite
Maštajte i planirajte

Sve u ljudskom životu kreće iz glave. Provjerite kakva su vaša razmišljanja o seksu, o vama samima, ali i o partneru. Nakon što sami sebi pojasnite neke stvari, dopustite si maštati. Mašta je najbolja predigra, a vaše seksualno raspoloženje zarazit će i partnera.

Spontanost je lijepa stvar, ali kad se nešto dogodi nakon planiranja, može biti puno intenzivnije. Drugim riječima, uložite trud i isplanirajte seksualno druženje. S partnerom podijelite svoje najdublje želje, budite jasni i konkretni. Iznenadit ćete se reakcijom jer muškarci vole otvorenost i izravnost. Nemojte se požurivati i uzmite si vremena koliko god vam treba.

Istražujte jedno drugo

Želite nezaboravne orgazme? Ako je odgovor da, najprije trebate dobro upoznati vlastito tijelo, ali i partnerovo. Otkrijte u čemu najviše uživate vi i u čemu najviše uživa vaš partner. Preduvjet za to je istraživanje vlastitog, ali i partnerovog tijela. Doslovno si možete prirediti malu školu istraživanja. Uzmite si vremena i proučite svoje i njegovo tijelo.

Promatrajte što u vama, a što u njemu izaziva najviše uzdaha. Odbacite stidljivost i predrasude te se u potpunosti posvetite jedno drugome. Eksperimentirajte i naučite kako jedno drugoga dovesti do zadovoljstva koje ćete oboje pamtiti. Nekoliko takvih lekcija rezultirat će savršenim seksom jer ćete točno znati gdje se trebate dodirivati.

Prepustite se osjetilu dodira

Dodiri su magični, a osjetilo dodira izaziva najintenzivnije reakcije tijela. Kad se upuštate u nježnost sa svojim partnerom, nemojte odmah prelaziti na njegove genitalije. To nije jedino područje njegova tijela koje ga uzbuđuje. Naprotiv! Genitalije ostavite za kraj, a prije toga nježnim dodirima nagradite cijelo njegovo tijelo. Zadržite se na onim mjestima koje izazivaju njegove najdublje uzdahe.

Dodire ne morate prakticirati isključivo kad se seksate. Dodirivati se možete uvijek i to će svakako povećati bliskost među vama. Držite se za ruke, grlite se, masirajte se i milujte. Svaka radnja tijekom dana popraćena dodirima može biti dobra predigra za vrhunski seks.

Poljupci

Senzualne dodire mogu nadmašiti samo senzualni poljupci. Znanstveno je dokazano da poljupci poboljšavaju zdravlje. Ne treba posebno ni napominjati da poljupci pridonose većem osjećaju bliskosti i povezanosti.

Poljupci mogu biti strastveni i intenzivni, ali i nježni i uzbuđujući. Ne zanemarujte ni jedne ni druge. Zapravo, najbolje ih je izmjenjivati. Na taj način partnera ćete izludjeti. Otkrijte kakve poljupce on najviše voli, pa ga njima i nagradite.