NEUKUSNO DO BOLA

Kakav modni užas: Parada kiča i golotinje na dodjeli nagrada

07.11.2016 u 15:28

  • +16

Dodjela EMA nagrada

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Dodjela ovogodišnjih MTV-jevih nagrada koja je sinoć održana u Rotterdamu ponovno je okupila poznate i slavne ljepotice, od kojih je većina pokazala modne neuspjehe. Hrpa kiča, prozirnih materijala i providnih haljina koje su se mogle vidjeti na crvenom tepihu teško da se uopće može nazvati kreacijama dostojnim ovako velikog događaja za koji smo obično navikli da zvijezde daju svoj maksimum kada je u pitanju stajling

U moru neukusa koji je sinoć vladao crvenim tepihom uvjerljivo u najgorem izdanju prošetala se reality zvijezda Elettra Lamborghini

Odlučila se za provokativni pripijeni kombinezon koji je otkrio više nego što je pokrio, pa možda kombinezon i nije prava riječ u ovom slučaju. Ovaj modni promašaj gotovo je potpuno proziran, uz pokoji geometrijski uzorak koji nije uspio pokriti strateške dijelove tijela reality zvijezde.

Duboki dekolte očito nije bio dovoljno provokativan za Elettru, tako da je u ovom prozirnom outfitu odlučila svima pokazati bradavice, ne odjenuvši donje rublje.

Red Carpet report #mtvema #elettralamborghini #redcarpet #fashion #faux #rotterdam #jackiemagazine

Fotografiju objavljuje Neda Ko (@jackiemagazinenl)

Pjevačica Charli XCX razočarala je ružičastim dvodijelnim kompletom inspiriranom 70-ima i prošivenim ogromnim šljokicama. Za slučaj da nema dovoljno ružičastog na sebi, pop zvijezda je upotpunila stajling krznenim šalom u istoj boji.

Još jedna reality zvijezda pokazala je da očajnički treba pomoć stilista. Zvijezda realityja ' Ex On The Beach', Charlotte Dawson, imala je dobru namjeru izgledati sukladno događaju, no umjesto profinjenog looka, ishod je bio poražavajući.

Odjenula je svjetlucavu nude haljinu sirena kroja, nezgodno ukrašenu crnom čipkom, no ni to nije bilo dovoljno kiča pa je dodala pripadajuće rukavice. Ne znamo točno kojim je razdobljem ovaj look inspiriran, ali smo sigurni da ga ne želimo gledati u ovom stoljeću.

You looked amazing babe, so proud of you ???? #charlottedawson #EMA

Fotografiju objavljuje Charlotte Dawson Fans ?? (@charlottedawsyfans)


Na sinoćnjoj dodjeli nagrada, kada je dress code u pitanju, nisu se proslavile ni Ann-Kathrin Brommel, djevojka njemačkog nogometaša Maria Götzea, zvijezda društvenih mreža Kenz, britanska pjevačica Anne-Marie i Erika van Buuren, supruga poznatog DJ-a Armina van Buurena.

451510,451257,451136,450848