SREĆONOSAC ISPITUJE TEREN

Jupiter ulazi u Ribe, ali samo u izvidnicu: Provjerite jeste li među rijetkim horoskopskim znakovima koji će od toga imati koristi

  • Autor: Ozren Podnar
  • Zadnja izmjena 15.05.2021 08:13
  • Objavljeno 15.05.2021 u 08:13
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: LUDEK PESEK / Sciencephoto / Profimedia

Velika je promjena zadesila zodijak. U četvrtak 13. svibnja Jupiter je zakoračio u Ribe, ali ne radi dugog ostanka, nego radi ispitivanja terena. Idućih će mjeseci napredovati samo do trećeg stupnja Riba, da bi se vratio u Vodenjaka. Jupiter se u tom znaku, koji se prostire između 330 i 360 stupnjeva ekliptike, osjeća vrlo dobro i pokazuje svoje svijetlo lice donoseći obilje i jačajući stvaralački dar. No planet koji slovi kao srećonosac ima i tamniju stranu

Kad je on u mutnim i maglovitim Ribama, izgledno je širenje konzumacije droga, a vjerojatno i legalizacija neke od njih. Religije i ideologije koje imaju religijske primjese dobivat će na popularnosti, a privlačnost kultova i komuna postajat će sve veća. Posljedično, građani će biti vrlo naivni i spremni povjerovati u najluđe izmišljotine političara i medija.

Jupiter je 20. prosinca 2020. ušao u Vodenjaka, znak inovacija, tehnološkog napretka i društvenih promjena, što se podudarilo s početkom registracije i implementacije cjepiva protiv Covida. Jupiter ostaje u jednom znaku približno 12 mjeseci, no postoje odstupanja od pravila. Veliki plinoviti planet provest će dva i pol mjeseca 'u izvidnici' u Ribama, a 28. srpnja vratit će se u Vodenjaka. U tom će znaku odraditi preostalih pet mjeseci, da bi ponovno ušao u Ribe 28. prosinca, ovaj put na duže vrijeme, do 10. svibnja 2022.

  • +6
  • +3

Jennifer Aniston je Vodenjak, rođena je 11. veljače 1969.

Izvor: Profimedia / Autor: All Access / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Budući da će se Jupiterov prvi posjet Ribama nakon 2011. odvijati kratko, od njega će imati koristi samo rođeni između 19. i 24. veljače, 19. i 24. travnja, 20. i 25. listopada i 21. i 25. prosinca. Njima će u tom kratkom razdoblju biti lakše nego ostalima u zodijaku, a Jupiterova puna vrijednost za vodene i zračne znakove pokazat će se tek pred kraj godine i u prvih 130 dana 2022.

  • +7
  • +4

Eva Longoria rođena je u znaku Riba 15. ožujka 1975.

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!