Ambasador čuvene kulture bečke kavane

Julius Meinl predstavlja jedinstvene kapsule Inspresso

26.09.2016 u 11:14

  • +8

Julius Meinl

Izvor: Promo fotografije / Autor: Julius Meinl

Bionic
Reading

Osjetite dašak bečke kavane u svom stanu i isprobajte čari novih kapsula Inspresso u četiri inspirirajuća okusa

Julius Meinl ambasador je čuvene kulture bečke kavane više od 150 godina i predstavlja pravi sinonim za tradiciju, iskustvo i proizvode vrhunske kvalitete. Zahvaljujući revolucionarnom Inspresso aparatu za kavu te novim Inspresso okusima omiljene kave, od sada možete uživati u izvrsnom okusu i savršenoj kremi vaše omiljene kave i u toplini vlastitog doma. Bogati okusi dolaze u jedinstvenim kapsulama, pružaju visoku funkcionalnost te izvlače najbolje od izuzetnih mješavina kave. Četiri nova veličanstvena okusa su Espresso Crema – bogata okusa i uravnotežene kiselosti, Ristretto Intenso – snažna intenzivnog okusa, Lungo Classico – umjerene jačine te blagog intenziteta i kiselosti i Espresso Decaf – beskofeinska mješavina bogatog okusa. Kapsule Julius Meinl i Nespresso kompatibilne su.

Julius Meinl oduvijek je inspirirao slavne književnike i pjesnike te je drugi put odlučio inspirirati svoje vjerne obožavatelje. Nakon globalnog eventa Platite kavu stihom, prvi put je lansirao još jedan globalni događaj pod nazivom 'Meet with a poem'. Sa željom da se potaknu svi romantičari u potrazi za bezuvjetnom ljubavlju, osmišljena je Julius Meinl - online aplikacija uz slogan 'Jutarnji spoj uz kavu i stih'. Ideja je da sa svojim partnerom napišete pjesmu, tako da svatko napiše po jedan stih, nadopunjavajući jedan drugog u stvaranju najljepše ljubavne priče.

Svaki par koji napiše pjesmu na Svjetski dan kave 1. listopada 2016. sudjeluje u online natječaju i ima mogućnost osvojiti jedan od 30 Julius Meinl Inspresso kapsule coffee starter paketa, koji se sastoji od aparata za kavu Inspresso, dvije šalice za kavu Red Thun i 60 kapsula.

A svi oni koji napišu stihove od 15. rujna do 15. listopada sudjeluju u izboru za 100 najromantičnijih pjesama i osvojit će romantični set za jutarnje ispijanje kave Julius Meinl, koji se sastoji od tacne, dva vrčića za mlijeko te dvije čaše za vodu. Ovaj romantični set sjajno će nadopuniti šalice Julius Meinl u starter-paketu kapsula Inspresso. Inspirirajte jedno drugo u avanturi otkrivanja pravih osjećaja i isprobajte nove zamamne okuse koje možete pronaći u odabranim prodavaonicama Bille i Interspaar diljem Hrvatske.