ŽENSKE SPLETKE

Josip se zapalio za Avu Karabatić

03.05.2010 u 13:39

Bionic
Reading

Sabina i Josip su zadirkivali Avu da se jako sviđa Josipu. Kad je Sabina Avi doviknula: 'Josip se opasno zapalio’, ona se stala smijati te je rekla da ne čuje. U Sabininom poigravanju s Avom sudjelovao je i Josip jer su je oboje željeli uvjeriti da mu se sviđa

Prvo je Josip je dozivao Avu, na što je Sabina kazala: ‘Vidi kako te slatko zove.’ Zatim je Josip Avi kazao da je za nju izrekao mnogo pohvala. Naposljetku je Sabina rekla da se Josip opasno zapalio za nju.

Avina djetinjasta reakcija na tu situaciju, potakla je Josipa da upita Sabinu: ‘Kako se odrasla osoba može ponašati kao dijete?’ Sabina se složila s njime kazavši da je Ava ‘curica’. Potom je Josip usporedio Jelenu s Avom, ističući da obije imaju djetinjastu crtu, ali da je Ava od Jelene posve drukčija.

‘To je meni smiješno. Simpatično’, izjavio je Josip, koji je sasvim ozbiljno postavio sljedeće pitanje: ‘Ali, gdje ćeš ti tako nešto upoznati?’

Potom su se njih dvoje upustili u kalkulacije oko toga tko će biti novi sluga i sluškinja. Josip je Sabini kazao da joj je velika prednost to što uči. Savjetovao joj je da, ako postane prva duelistica, uzme Žanu za protivnicu, jer će je pobijediti.

Sabina se tome začudila. Na Josipovo inzistiranje da to bude Žana, Sabina je kazala da bi mogla odabrati i Jelenu. Sabina je Josipu predbacila što se farmeri uvijek drže zajedno. U daljnjem razgovoru Josip je priznao da opet računa da će dobiti imunitet, dok je Sabina odlučila da, ako postane sluškinja, neće ništa raditi osim učiti.