prava barbie

Margot Robbie ponovno oduševila u posve ružičastom izdanju

03.07.2023 u 13:10

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Steve Cho Kyewoong/Penta Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kako bi promovirala film 'Barbie', Margot Robbie uskočila je u ulogu i izvan filmskog seta. Promocija u Seulu još je jedna od prilika da Robbie 'isporuči' još jedan ružičasti outfit, a to je i učinila

U kina krajem srpnja stiže dugoiščekivani film 'Barbie', a glavna junakinja novog filma Grete Gerwing sjajno se snalazi u ulozi i izvan filmskog seta. Margot Robbie trenutno promovira film, a druženja diljem svijeta koristi kako bi ružičastim ludilom zarazila sve one koji još nisu upali u Barbie groznicu.

Na konferenciju za novinare u Južnoj Koreji glumica je stigla u još jednom ružičastom outfitu te pokazala da je prava pravcata Barbie na zemlji.

Ovaj put odlučila se za mini suknjicu s kraćom majicom i kraćim sakoom, a sve u istom tonu te ukrašeno zakovicama. Uz to, Robbie je pazila i na detalje te je poput prave Barbie nosila i torbicu u obliku srca, natikače na visoku petu te šeširić s mašnom. Naravno, sve u istom ružičastom tonu!

Ovaj nevjerojatan look, koji je posljednji u nizu odjevnih kombinacija inspiriranih Barbie, potpisuje njezin stilist Andrew Mukamal koji je u Moschinu pronašao komade koji čine ovaj usklađeni ružičasti Barbie outfit.

Osim toga, cipele koje podsjećaju baš na one cipelice kakve su nosile omiljene lutkice iz djetinjstva potpisuje Manolo Blahnik, dok je za jednostavne biserne naušnice odgovoran Tiffany&Co.

Iste ružičaste cipelice nosila je i na premijeri filma u Seulu, a tada ih je kombinirala uz svjetlucavu haljinu od steznika prekrivenog kristalima i lepršavu suknju.

  • +6
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Jung Yeon-je / AFP / Profimedia