PLAVUŠE U RUŽIČASTOM

Margot Robbie u istoj kombinaciji koju je prije 30 godina nosila Claudia Schiffer

05.07.2023 u 15:26

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Profimedia / Autor: Chris Dyson / BACKGRID / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Margot Robbie, 33-godišnja zvijezda filma 'Barbie' redateljice Grete Gerwig, u posljednje vrijeme u središtu je pozornosti medija, a za to zaslužni i njezini cool stajlinzi i to u ružičastoj, baš poput najpoznatije lutke na svijetu koju je utjelovila u tom filmu

Teško je reći koja je od tih modnih kombinacija upečatljivija, a među njima je i ona koju je nosila prilikom dolaska u Sydney, kad je privukla brojne poglede u šarmantnom ružičastom izdanju, klasičnom i modernom u isto vrijeme.

Chanelov karirani sako australska ljepotica odlično je kombinirala s kratkim bijelim topom i bež hlačama i naravno - dvobojnim klasikom, slingback cipelama, kojih se modne zaljubljenice nikako ne mogu zasititi.

MARGOT ROBBIE

Nikome ne stoji ružičasta tako dobro kao najljepšoj holivudskoj plavuši

Pogledaj galeriju

Tko bi rekao da će kombinaciju koju je Claudia Schiffer na vrhuncu svoje karijere pokazala na modnoj reviji Chanela za proljeće/ljeto 1996., gotovo 30 godina kasnije nositi i jedna od najtraženijih glumica današnjice.

  • +5
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ali zanimljivo je da je Margot nosila još nekoliko Claudijinih komada tijekom promotivne turneje za novi film, u kojem joj je partner Ryan Gosling, poput zavodljive Versaceove haljine ili ružičaste metalik suknje iz 1994.

Ni proslavljena Njemica, koja je bila ultimativna it djevojka 90-ih i muza Chanelovog ključnog kreativca Karla Lagerfelda, nije odoljela tome da prokomentira glumičina izdanja pa je na svom Instagramu napisala: 'Margot Robbie ima odličan ukus.'