POZDRAV S MYKONOSA

Još jedno izazovno izdanje: Pletenu haljinu s prorezima Severina isfurala uz japanke

27.07.2023 u 21:30

Bionic
Reading

Ovog ljeta splitska je pjevačica odabrala grčki otok Mykonos kao idealnu destinaciju za odmor, a upravo tamo nastale su i dvije fotografije na kojima pozira u pletenoj haljini koja joj stoji kao salivena

Uz stihove pjesme Olivera Dragojevića 'Karoca', Severina je objavila dvije nove fotografije s grčkog Mykonosa, a koje izgledaju kao da su rađene za neku modnu kampanju, a ne za objavu na društvenim mrežama.

Preplanula splitska pjevačica pozira kose ispeglane na ravno, s decentnom šminkom, spremna za večeru u nekom trendi restoranu, a ono što upada u oko, prekrasna je pletena haljina koja naglašava njezinu vitku figuru.

Riječ je o haljini s izazovnim, i iznimno popularnim ove sezone, cut out prorezima koji decentno otkrivaju malo više kože, sa zanimljivim detaljem ispod grudi.

Netko bi možda rekao da je riječ o haljini i topu, no nije, ovo je model haljine Severini dragog švicarskog brenda Jalize Couture, čiju je sličnu kreaciju nedavno nosila.

  • +8
Severina (fotografije sa spotova 'Pravda za ljubav' i 'Nebo') Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

U veljači kada je boravila na Maldivima, imala je sličan model u bež boji, samo je tada uistinu bilo riječ o uskoj dugoj suknji i topiću.

I dok bi možda neke dame uz ovakvu haljinu odabrale sandale na visoku potpeticu, Severina je odabrala potpuno suprotno - obične japanke u istoj boji kao što je haljina, i nije pogriješila.

U sve to savršeno se uklopila omiljena joj statement torbica s potpisom Weekend Max Mara koju je nosila u ruci, iako je imala dugi zlatni lanac. Nju je već pokazala u listopadu prošle godine na izložbi fotografkinje Mare Milin.