A NAJLJEPŠI SU...

Još jedna splitska ljepotica ponijela lentu

05.07.2013 u 13:55

  • +8

Proglašeni Miss i Mister turizma

Izvor: Promo fotografije / Autor: priredba.hr

Bionic
Reading

Na sinoć održanom jubilarnom desetom po redu izboru Miss i Mistera turizma Hrvatske u glamuroznom prostoru Cafe del Mara hotela Palazzo u Poreču, pred više od tisuću gledatelja lentu najboljih osvojili su Maja Lauc iz Splita i Matej Cvitanović iz Splita

Jedanaest finalistica i jedanaest finalista iz cijele Hrvatske nosili su najnovije kolekcije haljina Twister, Kik, P…S…fashiona, GAS, Feeling, SCRAAK, Rosannaa na izlazu kupaćih kostima Pletix finalistice su nosile unikatni nakit Galerije Opatija što je izazvalo burno oduševljenje publike i stranih gostiju, koji su mogli vidjeti i uživo te uvjeriti se da su Hrvatice među najljepšim ženama u svijetu.

Program su vodili Vlatka Pokos koja je ujedno i otpjevala svoju novu pjesmu i Boris Kosmač, voditelj i vlasnik licence Miss i Mistera turizma za RH. U zabavnom djelu programa gosti večeri bili su Bojan Jambrošić, Leo, Alka Vuica koji su bili zaduženi osigurati uzavrelu atmosferu na porečkoj rivi.


Publika je odlično prihvatila i glumicu Milu Elegović, koja se predstavila svojom novom pjesmom. Iz Slovenije na izbor je došao i jedan od najpoznatijih slovenskih pjevača Werner što je doprinijelo posjetu mnogih slovenskih gostiju na izbor.

Manifestacija je završila spektakularnim vatrometom, a našim predstavnicima možemo poželjeti što bolji plasman na svjetskim izborima u Dominikanskoj Republici i Novoj Gvineji krajem godine.