PRAVI RAT

Još jedan razvod potresa obitelj Kardashian

12.12.2012 u 19:41

Bionic
Reading

Nakon vrlo kratkog braka između Kim Kardashian i Krisa Humpriesa, obitelj Kardashian poharao je još jedan razvod. Ovoga puta bračni brodolom prijeti Kiminoj majci Kris Kardashian i njezinom suprugu Bruceu Jenneru

U obitelji Kardashian odvija se prava drama. Naime, šuška se kako se Kris Kardashian i Bruce Jenner planiraju razvesti, a Bruce se već odselio iz njihovog obiteljskog doma Calabasasu, te se trenutno nalazi u potrazi za novim domom. Međutim, Bruce je sa sobom poveo i kćeri, 15-godišnju Kylie, 15 i 17-godišnju Kendall tvrdeći kako karijere uništavaju njihovo djetinjstvo, a taj potez donio je pravi razdor u obitelji.

'Nakon što se iselio iz obiteljskog doma, Bruce je sada u potrazi za novim stanom. Bruce smatra da je Kris zanemarilo djetinjstvo Kylie i Kendall te na prvo mjesto stavila njihove karijere. To stvorilo pravi rat u obitelji', tvrdi izvor.

Strani mediji nedavno su izvijestili kako Bruce potajno posjećuje odvjetnike te se savjetuje oko razvoda od Kris. 'Bruce smatra da ga Kris tretira poput otirača i ovoga puta mu je dosta svega. Kris ga stalno omalovažava te se ruga na račun njegovog izgleda', dodaje izvor, a prenosi Showbizspy.