WOW!

Još je jednom ostavila sve bez riječi: Je li ovo jedno od najboljih izdanja Jennifer Lopez?

19.04.2024 u 17:18

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu latino diva Jennifer Lopez objavila je fotografije uoči odlaska na godišnju gala večeru Latinoameričke federacije i svojim izgledom ostavila apsolutno sve bez riječi

Više od 300 tisuća lajkova i preko 5000 komentara ostavili su obožavatelji Jennifer Lopez ispod njezine najnovije objave. 54-godišnja latino diva pokazala je jedno od svojih najboljih izdanja uoči odlaska na gala večeru u organizaciji Latinoameričke federacije, za koju je odabrala haljinu kojom je istaknula sve svoje najbolje adute.

Naravno, od pjevačice i glumice nismo očekivali ništa manje senzacionalno izdanje od onoga kojeg je servirala te večeri - haljina svijetlozlatne boje u prvi je plan stavila njezin dekolte, a zahvaljujući odvažnom izrezu na nozi i ona se 'pokazala'.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Gornji dio koji nalikuje korzetu, savršeno naglašava struk, ali i nabranim dijelovima prikriva eventualne nedostatke na trbuhu, a to se nastavlja i na bokovima.

Kombinaciju je zaokružila ogrtačem koji se savršeno nastavio na dijamantnu ogrlicu, a dijamante su bile i naušnice u obliku kapljica.

to može samo ona

J.Lo spaja nespojivo i izgleda sjajno: Luksuzna torbica i hit tenisice itekako idu zajedno

Pogledaj galeriju

Inače, gala večera Latinoameričke federacije odaje počast pojedincima koji su imali trajni utjecaj na na latinoameričke zajednice diljem zemlje, stoga ne čudi da je pozivnica poslana i na adresu Jennifer Lopez.