VELIKA SRETNA OBITELJ

Johnny Depp u srodstvu s kraljicom Elizabetom II

09.02.2014 u 13:24

Bionic
Reading

Tko bi rekao da su kraljica Elizabeta II i glumac Johnny Depp u srodstvu? No još ćete veći šok doživjeti kad vam kažemo da su Brad Pitt i predsjednik Obama također udaljeni rođaci

Glumac Johnny Depp i kraljica Elizabeta II su rođaci kojima je zajednički predak živio u 14. stoljeću. Ovu neobičnu informaciju otkrio je genealog sa BBC-jeve emisije 'Što mislite tko ste?'.

I Madonna ima daleku obiteljsku vezu s kraljevskom obitelji, no ne direktnu – Camilla Parker Bowles i ona su rođakinje u devetom koljenu. Zajednički preci su im francuski Kanađani koji su živjeli u 17. stoljeću. Celine Dion potječe iz iste obitelji.


Kad smo već kod pjevačice Celine Dion, ne biste nikad pogodili tko je još s njom u srodstvu. Razuzdani 19-godišnji Justin Bieber koji je nedavno uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju slavnoj kanadskoj pjevačici je bratić u desetom koljenu. Zajednički preci su im također živjeli u 17. stoljeću u Kanadi.

Prilično neočekivani rođaci su prekrasna Australka Holly Valance i komičar Benny Hill. Glumice Brooke Shields i Glenn Close su također u srodstvu.

Vjerni demokrat i holivudska zvijezda Brad Pitt imao je zajedničkog pretka s predsjednikom Obamom koji je živio u 18. stoljeću. Ni Pittova žena, Angelina Jolie, nije daleko – ona dijeli krvnu vezu s Hillary Clinton