MELEM ZA OČI

Jesu li ovo najljepše grudi u Hollywoodu?

23.04.2013 u 09:06

  • +8

Najseksi grudi Hollywooda

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Što je zajedničko Halle Berry, Salmi Hayek, Jennifer Aniston, Evi Mendes i Scarlett Johansson? Osim što su slavne glumice, svojim zamamnim oblinama zavode i mimo filmskih platna, a pojavljivanjem u javnosti u izazovnim izdanjima dokazuju da su itekako svjesne i ponosne na svoje atribute

Figura zbog koje muškarci podivljaju, a žene joj zavide: lijepa crnka Salma Hayek, osim tamnom puti, zavodi bujnim grudima koje s ponosom pokazuje.

Kim Kardashian ima sve adute na popisu prioriteta jačeg spola. Osim guze, koja se redovito nalazi na listi 'naj guza Hollywooda', starleta časti svoje fanove i bogatim dekolteom, a svi još pamtimo razgolićenu Kim koja je sve to ponosno pokazala i u Playboyu.

Bez obzira na to koliko godina ima, mjesto na ljestvici 'naj grudi Hollywooda' za Halle Berry osigurano je dok je živa. Čak i nakon rođenja djeteta, prelijepa glumica ima tijelo za poželjeti. Božanstveno tijelo voli pokazivati i Jennifer Aniston ističući svoj savršeni dekolte.

I Jennifer Lopez ima grudi za pokazivanje - čini se da to jako dobro zna. Barem ako je suditi po oskudnim haljinicama i dekolteima u kojima se pojavljuje. Što reći nego - melem za oči! Majki prirodi do kraja života bit će zahvalna i Scarlett Johansson, san mnogih muškaraca. Putena i zavodljiva plavuša svojim bi adutima pomutila pamet i onim najčednijima.


Asa u rukavu ima i egzotična Eva Mendes, glumica sa savršenim oblinama. A koliko zaista vrijede slavne grudi, najbolji je dokaz za to Jennifer Love Hewit, glumica koja je svoje bujno poprsje, po kojem je poznatija nego po ostvarenim ulogama, osigurala na vrtoglavih pet milijuna dolara.

Sofia Vergara nedavno je priznala da je htjela smanjiti grudi, no mama joj je rekla da će je 'Bog kazniti' zbog toga. I dobro da ju je poslušala, jer je zahvaljujući oblinama postala jedna od najzavodljivijih žena na svijetu.

Seksi Megan Fox, koja svakog muškarca na prvi pogled baca u trans, nema neko seksi mišljenje o sebi, ali zato ga svi oko nje itekako imaju. A koliko su joj bombastične grudi, potvrdila je njezina kolegica sa seta koja ju je imala priliku 'prepipkati'. 'Megan ima fantastične grudi! Jednostavno su savršene. Nikad u životu nisam vidjela bolje grudi', rekla je glumica Leslie Mann.