NE NASJEDAJTE

Jesu li ovo najgluplji ljubavni savjeti?

12.03.2014 u 12:15

Bionic
Reading

Ispod senzualnih fotografija u časopisima često se nalaze ljubavni savjeti koji na prvu nemaju puno veze sa stvarnim vezama, ali i lako mogu navesti ljude da pomisle kako su nesposobni zadržati partnera

O privlačnosti

Tako je jedan svjetski poznati časopis za žene imao savjet što reći muškarcu kojeg ste prvi put susreli na plaži, a jako vam se sviđa: 'Sigurno se pitaš kako uspijevam jednako potamnjeti na svim dijelovima tijela.'

Časopis za muškarce to gleda s druge strane – ako je odjenula prozirnu haljinu i ne možete je prestati gledati, ne brinite, zato ju je i odabrala. Iz savjeta proizlazi zaključak kako je bitno natjerati ga da vas zamišlja golu, piše Huffington Post.

Kako ga uloviti

Ženski časopis savjetuje da se odvojite od svog društva i napravite neki divlji potez zbog kojeg će misliti na vas i idući dan. Većini žena to će zazvučati kao prijedlog za seks.

Muškarci dobivaju isti savjet - odvedite je u krevet jer to je najbolji način zavođenja.

O komunikaciji u vezi

Uvijek se piše kako muškarci nisu sposobni koncentrirano slušati partnericu osim ako se ne radi o ozbiljnim temama. Zato je jedan časopis savjetovao da između tračeva o prijateljicama ili odnosa na poslu ubacite lažni odlazak kod liječnika. Žene iz toga mogu iščitati da njihova partnera ne zanima što im se događa u životu.

Muškarcima se pak često savjetuje da stalno govore partnerici koliko je lijepa i atraktivna, a budući da ne osjećaju uvijek tako, znači da bi trebali lagati.

Začinite seksualni život

Kao da je seks najvažnija stvar u vezi, pišu se svi mogući savjeti kako održati strasti. Tako je jedan ženski časopis opisao igru vilicom: 'Neka bude hladna i pritisnite je po dijelovima njegova tijela poput guze.' Kad žena ovo pročita, jedino može zaključiti da je dosadna u krevetu budući da joj takvo što još nije palo na pamet.