POZNATI U SEXPRESSU

Jesu li muškarci s brkovima muževniji?

26.10.2012 u 15:41

Bionic
Reading

Modni Mačak najavljuje da će štikle zamijeniti brkovima, a Lana Klingor otvoreno priznaje da joj brkovi nisu seksi. Što su još poznati izjavili na temu brkova, pogledajte u Sexpressu

Muškarci s brkovima nekada su se smatrali iznimno seksipilnima, a danas su na cijeni muškarci bez ikakvih dlaka, barem vlada takvo mišljenje. No, je li to istina? Odgovor na to pitanje pokušao je dati glumac Damir Markovina, a u promišljanju teme pomogli su i Modni Mačak, Anita Dujić te Lana Klingor.

'Brkove nosim već gotovo dvije godine. Pretpostavljam da brkovi imaju veze s dokazivanjem neke muškosti. Što si dlakaviji, to si, kao, veće muško. Ali vidim da sada sve više muškaraca voli imati na sebi što manje dlaka', izjavio je Damir Markovina.

Modni Mačak pak najavljuje da će štikle zamijeniti brkovima, a Lana Klingor otvoreno priznaje da joj brkovi nisu seksi. Za razliku od nje, Anita Dujić misli da brkovi ipak dobro stoje nekim muškarcima. Što je još otkrilo poznato društvo? Provjerite u našem video prilogu.