ZGODNA GLUMICA OTKRIVA

Jeste li znali za ovaj besplatni beauty trik?

10.05.2013 u 12:05

Bionic
Reading

Shay Mitchell koju znamo kao Emily iz serije 'Slatke male lažljivice' drži se jednog starog isprobanog beauty savjeta koji je, osim što je djelotvoran, i besplatan

Shay Mitchell (26) kaže da je otkrila što joj pomaže protiv natečenih očiju ujutro.

'Navečer stavim dvije žlice u frižider i ujutro ih držim par minuta na očima. U trenu ćete postići svježiji izgled, a nadutost i vrećice će nestati. Usput me i razbudi. Efikasnije je od bilo kakvih krema. Isprobajte!' rekla je zgodna glumica.

Osim što zbilja djeluje, Shay ističe da je super stvar to što je ovaj beauty trik i besplatan.

Simpatična glumica kaže da je tajna njezina savršena tena u redovitoj njezi koja se bazira na kokosovom ulju.
'To sam naučila od moje majke koja je s Filipina, da je za kožu odlično kokosovo ulje. Njime hranim kožu tijela, lica, kosu… Filipinke ga koriste stalno, zato imaju tako lijep ten', rekla je Shay.

Iako u seriji glumi curu koja brije na sport, u stvarnosti uživa u make-upu, odjeći, šopingu…
Dala je i svoj savjet tinejdžericama: 'Uvijek budite ono što jeste. Nemojte se mijenjati zbog drugih.'

Mlada glumica kaže da bi samoj sebi, kad bi se vremeplovom vratila u vrijeme kad je imala 17 godina, savjetovala da ima više vjere u sebe.

'Voljela bih da se nisam toliko trudila uklopiti u društvo. Nisam znala cijeniti ono što imam. Stalno sam htjela biti kao drugi pa sam tako npr. stalno ravnala kosu umjesto da se ponosim time što je valovita. Ili što sam mrzila svoju maslinastu put. Nije lako biti tinejdžer', otkrila je Shay u jednom intervjuu za Seventeen.