MOŽEMO LI ZNATI

Jeste li na dobrom putu do njegova srca?

16.08.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Svi znamo da katkad nije lako dešifrirati zbunjujuće signale koje odašilju pripadnici muškoga spola

Konačno si ga upoznala i dogovorili ste izlazak (jeeee!), ali njegove su ti namjere potpuno nejasne. Voljela bi što prije znati vidi li te kao potencijalnu djevojku ili samo kao prijateljicu? Iako, naravno, ni ovo nisu 100-postotni pokazatelji koji odaju da je zainteresiran za više od prijateljstva, možda ti ipak budu od koristi. Evo tih pet znakova:

1. Planira dogovor nekoliko dana unaprijed: To znači da mu je jako bitno da se vidite i u svom rasporedu itekako će pronaći mjesta za vaše druženje. Štoviše, ako treba, otkazat će sve samo da se nađete. Zato ako ti nekoliko dana ranije javi za dogovor (jer frendovski su dogovori najčešće u posljednji tren i totalno casual intonirani), možeš biti sigurna da te ne vidi kao prijateljicu.

276847,275534,274844,2743472. Inzistira da dođe po tebe: Naravno da ne trebaš vodiča do kafića ili pizzerije gdje ste se dogovorili naći, ali ukoliko on kaže da će doći po tebe, ovo bi mogao biti znak da si na dobrom putu do njegova srca, piše Seventeen. Ovim tradicionalno muškim činom daje do znanja da ne bi želio biti samo tvoj prijatelj.

3. Nosi parfem: Dečki ne mirišu od glave do pete po nekom finom mirisu kad idu igrati nogomet s dečkima ili na dvoboj u video igricama, zar ne? Jasno je kao dan da si je on dao truda oko izgleda kako bi te očarao.

4. Nudi te svojom hranom: Ako te nagovara probati svoje jelo ili velikodušno ti da lavovski dio svog deserta, bez sumnje si mu vrlo draga! Još ako te hrani žličicom, što reći – na njegovom čelu jasno piše da bi volio što prije postati tvoj dragi.

5. Potrudio se oko izlaska: Kad je s ekipom obično ne izlazi iz casual kombinacija, a na vaš izlazak dolazi u svojem dosad najskockanijem izdanju. Nije isključeno da je sestru ili mamu zamolio da mu pomognu oko outfita kako bi te zadivio! Moramo ti reći, ali i tebi je to vjerojatno jasno: ovaj dečko se totalno zagrijao za tebe.