predstavljanje jesensko-zimske košarice

Jeste li čuli za sve popularniji piknik u vinogradu? Otkrijte čari jeseni nadomak Zagreba uz bogatu gastronomsku ponudu

06.11.2021 u 09:54

Bionic
Reading

U četvrtak, 11.11. na samo Martinje otvorena su vrata podruma u sklopu kojeg će se predstaviti i jesensko zimska piknik košarica u Vinariji Kos-Jurišić

Uz klasične i već dobro poznate košarice ( „Špekec“, „Picek“ , „Pajcek“ i „Grincajg“ ) u ponudi se po prvi put pronašla i sezonska, jesensko-zimska varijanta.

U košarici možete pronaći: kuhani buncek, pečene krvavice, kobasice i carsko meso uz dobro poznate priloge zelje i restani krumpir, a kao desert pratiti će ih zapečene štrukle i knedle od sira sa domaćim pekmezom od marelica. Posebnu čar pikniku dati će otvorena ložišta gdje će posjetitelji sami moći ispeći kobasice ili carsko meso, a isto će moći pojesti unutar ugositeljskog objekta uz kamin. Također, posjetitelji će moći naručiti i vinogradarsku juhu koja se poslužuje u zdjelicama od kruha.

Vinske koktele zamijeniti će kuhano vino po receptu dede Đureka. Po čemu će još ova košarica biti posebna? Uz ove košarice će ići isključivo butelja autohtone zelinske sorte Kraljevine za koju smo ove godine dobili zlatnu diplomu na ocjenjivanju vina u sklopu „Vina od davnina“. Posjetite Vinariju Kos-Jurišić i uživajte u pravoj jesensko-zimskoj idili!

Cijena košarice za dvije osobe je 380,00kn.

Rezervirajte svoj termin i saznajte više:

Web stranici

Instagram

Facebook