POZDRAV S HAVAJA

Jessica Simpson pokazala bujne obline

28.12.2012 u 07:56

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog proljeća postala majka, Jessica Simpson ponovo čeka bebu. Na Twitteru je pokazala sve promjene koje trudnoća čini njezinim oblinama

Jessica Simpson počastila je obožavatelje fotografijom na kojoj se vide njezine trudničke obline – postavila ju je na svoju Twitter stranicu. Jedra tridesetdvogodišnja svestrana zvijezda na odmoru je na Havajima s obitelji. Pozirala je u sobi odjevena u kratku crvenu haljinicu koja otkriva njezin crveni bikini. Sve to bez šminke, a dojam prirodnosti pojačala je šeširom za plažu.

Naravno, fotografijom dominira Jessicino proslavljeno bujno poprsje, na koje je starleta uvijek bila ponosna. Kada su se prošle godine pojavile glasine da se sprema na operaciju smanjivanja grudi, istog je časa reagirala na Twitteru: 'Volim svoje grudi. Ne idu one nikamo.'

Jessica, koja je 1. svibnja rodila kći Maxwell, prošlog je tjedna objavila da čeka još jednu bebu. Kompanija za dijetalne preparate Weight Watchers, koja je Jessicu odabrala za zaštitno lice (i tijelo), objavila je kako ona obustavlja dijetu. Ipak ostaje uz kompaniju, koja je iskoristila njezin uspjeh kada je skinula 25 kilograma – sada će izbaciti reklamnu kampanju u kojem Jessica objavljuje trudnoću.

Za to vrijeme ona uživa na Havajima, kamo je doputovala za božićne praznike sa svojim partnerom, ragbijašem Ericom Johnsonom, i bebom od sedam mjeseci. Obitelj se odmara u širem sastavu, pa su im se tako priključili majka Tina, sestra Ashlee Simpson i nećak Bronx. Nedostaje samo otac Joe, koji se ove godine razveo od Tine, uz govorkanja da je homoseksualac, piše Mail Online.

228587,213138,212756,206119